tirsdag den 29. december 2009

Walking the Plank

OK, klart jeg har fået alt for mange projekter i gang, når jeg ikke kan skelne vinyl plankegulve fra vinyl beadboard. Afbud til Kate! Sikke en goof jeg.

Her er vinyl planke du ledte efter.
Det er lavet af et selskab kaldet Novalis. Det leveres i 4x36 strimler. Selv om det dækker det samme kvadratmeter i rummet som en 12x12 firkantet det gør det i en anden form.
Ord kan ikke beskrive, hvor meget lettere det er at arbejde med denne dimension heller. Jeg har lagt ned mere end min andel af vinylgulve, og dette var en af de letteste job nogensinde.
Folk kan snakke skrald om skræl og stok vinyl alle de ønsker, men jeg virkelig godt lide det her. Ja, kan det være billigt ud, men jeg tror ikke, det her er.
Jeg kan ikke fortælle dig hvor mange gange folk ville stå i spisesalen og kig i køkkenet og sagde: "Åh, du lægger træ ned." Først når de virkelig så ud - eller efter at jeg gjorde det ud - tog de mærke til det var vinyl. Selv da ville de fleste mennesker trimmet ned og røre ved det! Her er det i vores gamle køkken, så du kan se, hvordan det ser ned.

Wow! Jeg stadig savner det. Den gamle køleskab? Ikke så meget! Gulvet tjent os godt i mere end tre år. Det var behageligt at gå på, meget holdbare og nemme at rengøre. Jeg næsten græd, da jeg rippede det op til at starte Prepping for den nye porcelæn flise. Det er tyk, men du kan klippe det med et hjælpeprogram kniv. Endnu en god egenskab.

Og jeg kan ikke sige nok om, hvor meget bedre planke størrelse er at arbejde med end kvadratisk. Det gjorde at komme rundt om kejtet kanter, kabinet og døråbninger skabe meget let at håndtere.
Jeg tror både Lowe's og Home Depot bære det. (Og jeg er temmelig sikker på det er Lowe's, fordi jeg har lige set noget af det for nylig.) Det er sådan noget som 98 cent en kvadratfod. De sælger både æsker med 30 og i de enkelte bånd, som kan være temmelig praktisk.
Det er lidt pebret for vinyl, overvejer du kan få nogle sorter af porcelæn på, at pris og endnu billigere, men det er det værd.

Det leveres i to nuancer, det ene er den mørkere af de to. Den anden er mere af en lysere farve egetræ. Jeg har stadig næsten en hel kasse med det, og jeg diskuterer, om dette ikke kunne være en god mulighed for vaskerum gulvet - når jeg kommer rundt til erstatning af crappy flise dernede.

søndag den 20. december 2009

Vigtigt Goer-det-selv Boligforandring Advice

Ofte er jeg spurgt af boligejere, hvis de tror, at de kan bygge noget på egen hånd. Jeg ofte ender med at forklare tingene for dem, og det er temmelig forvirrende. Jeg vil gerne give nogle husejere og byggeri handyman nogle gør-det-selv Boligforandring rådgivning, om projekter, som jeg synes, de bør undgå, og hvorfor.

1. Arbejde på Electrical Service Boxes

Jeg ved virkelig ikke anbefale nogen, der mangler erfaring med at arbejde med elektriske, være at arbejde på det overhovedet. Når det kommer til det elektriske service boksen reparationer, hvis du ikke har nogen erfaring med at arbejde på dette specifikke område, jeg foreslår dette til alle boligejere og gør-det-selv, holde sig væk fra elektriske service magt kasser. Elektricitet kan være ekstremt farligt for dit helbred, så tag mit råd, er dette kommer fra en ekspert på området.

2. VVS Water Supply Lines

Jeg kan ikke anbefale nogen, der ikke har nogen erfaring med at arbejde med VVS vandforsyning linjer, fordi hvis de pause, eller hvis din reparation, ikke holder ordentligt, kan du ødelægge en stor del af dit hjem. Dette billede, du har lige fået gennem at sætte en ny vandhane i, alt ser godt ud, men det er tid for dig at gå til din baseballkamp. Du kommer hjem omkring fire timer senere, og hele huset er oversvømmet med vand.

Den slags ting sker, og du skal tage råd fra en ekspert her. Det er endda sket for mig, og jeg forstår den proces, ganske god. Hvis du har planer om fastsættelse af en VVS vandforsyning linjer, skal du sørge for at du kan bruge den tid, at holde øje med dit nye hjem reparation. Hvis du vil have nogen problemer med dem, vil de normalt ske inden for de første par timers brug.

Jeg håber dette hjælper, nogle gange er det bedre at betale en professionel, men jeg kan forstå, ethvert intelligent person, er interesseret i at spare et par dollars og lære nye færdigheder.

Hvis du virkelig er interesseret i kælderen ombygninger og reparationer, skal du klikke på dette link Hjem Reparation Billeder og rådgivning. Få nogle gode hjem reparation råd, som kan gøre en stor forskel på enhver af Deres hjem remodeling projekter.

Hvis du bor i det nordlige San Diego County eller South Orange County, og du leder efter en god entreprenør, Klik på dette link Vista Home Reparation Contractors

Greg Vandenberge arbejder på internettet til at fremme uddannelse for at skabe enkle at følge vejledninger og hjem bygning bøger til at hjælpe professionelle entreprenører samt weekend krigere. Han har netop afsluttet en Home Buyers Guide til at tage nogle af de frustrationer ud af home-shopping.

Tak fordi du læste Mine artikler

mandag den 14. december 2009

Ny USPTO direktoer David Kappos Henvendelse om svig og andre TM Issues

David Kappos, Under Secretary of Commerce for intellektuel ejendomsret og direktør for USPTO, talte på AIPLA årsmøde i Washington, DC den 15. oktober 2009. Hans fulde bemærkninger kan findes her. Mange af hans bemærkninger behandles med patent-relaterede emner, men han havde også et par ting at sige om varemærket side af PTO:


Vi har startet på et ambitiøst projekt om at modernisere vores TM it-systemer. Vores mål er, at praktiserende læger til at kunne holde dockets on-line, har tidstro adgang til ansøgning og registrering filer, modtage påmindelser og opdateringer fra USPTO og har web-services er skræddersyet til en praktiserende grad af ekspertise.
Vi arbejder med Trademark Offentlige Rådgivende Udvalg for opsøgende arbejde for samfundet for at høre, hvilke funktioner du ønsker på webstedet.
I et andet positivt skridt for Varemærker, endte det CAFC afgørelse i Bose-sagen, hvad jeg synes var en alt for aggressive og alt for bred fortolkning af bedrageri på TM kontor. Den CAFC har givet os god vejledning i Bose beslutning. Nu er vi nødt til at anvende denne vejledning i forbindelse med vores brug-baseret TM-system.
Som et praktisk anliggende, er kontoret ser et stigende antal ansøgninger med store lister over gode og tjenesteydelser, både i brug og intent-to-use cases. Behandlingen af advokater har en begrænset række juridiske og praktiske værktøjer til at håndtere sådanne ansøgninger. Og en bruger-baseret varemærke system falder fra hinanden, hvis de erklæringer om anvendelse er upålidelige.
Jeg har bedt vores TM ledelsen at engagere varemærkeindehavere og varemærke bar i drøftelserne om dette spørgsmål. Vi ser frem til at nå frem til en langsigtet løsning, som virker for kontoret og ansøgeren samfund.
Direktørens sidste to kommentarer er dem, jeg finder mest interessant. Er det tid til at kræve en model for anvendelse af hvert punkt er anført i punkt 1 (a) identifikation af varer / ydelser?
.

mandag den 7. december 2009

Roll on November ...




Det var den uge, at temperaturen faldt 10 ° C natten over. Sidste søndag gik jeg til havecenter kun iført en T-shirt (ja, nej - jeg havde bukser på også, men du ved hvad jeg mener ...) I dag er jeg sidder derhjemme med varme på, og jeg har endnu ikke havde lagt på en langærmet jumper (det er en trøje til alle, der bor vest for County Kerry).




Det startede med to dage med kraftig vind. Vinden er usædvanligt i Milano, men meget velkomne - det blæser væk pall af smog, som normalt indhyller byen. Og i sidste uge, var det Foehn blæser.





Nu, jeg er sikker på jeg har sendt over Foehn før - men jeg kan ikke for livet for mig at finde stillingen. Var det en jeg startede, og derefter slettes? Hvem ved. Men undskyld hvis du har læst dette før.

Den Foehn er en vind, der opstår omkring en bjergkæde. Det har forskellige navne i forskellige lande - Helm vinden i Storbritannien, Chinook i USA og Canada, Bergwind i Sydafrika - og mange, mange flere. Spørg mig ikke at forklare i detaljer - det er noget om \ "forskellige adiabatisk bortfalder satser af fugtig og tør luft. \" Ja, ja - måske det er derfor jeg slettet post ...

Det er en stærk, Gusty vind, som i Milano normalt bringer ned grene fra træer og ofte træerne selv. Men det er en varm vind - når Foehn blæser temperaturen normalt stiger.
Så det var endnu mere af et chok at vågne op til fem næste morgen, fryser ihjel. Temperaturen havde styrtdykkede natten, og det eneste tæppe, som vi havde brugt var bare ikke nok mere.


Resten af ugen har været en konstant travlt med at indhente det forsømte. Vintertøj er kommet ud af skabene, er planter kommer ind fra balkonen (ja, så fortvivl ikke - jeg vender tilbage til de planter i et minut), og på ture til supermarkedet, er jeg ikke længere strømpe op med salat, men med bønner, linser, og andre ting for gode hjertelig supper og gryderetter.
Planterne på altanen kan ikke lide det mere, end vi gør. De billeder er fra ti dage siden - den plumbago stadig var i fuldt flor, var solsikke at udvikle en god høst af frø hoveder og petunias og morgenfruer var der værdsætter den køligere vejr og ser bedre ud end de havde i august. Nu er de leder betydeligt shell chokeret.

Dette er den solsikke i dag. Jeg skal spare Dem for andre - det er en familie blog.



Og altid optimist i haven, i de sidste par uger, med temperaturer omkring 20 ° C - det er 68 ° F - Jeg var stadig laver nogle sene såning. Nu med temperaturer omkring 10 ° C/50 ° F, tror jeg, var jeg spilder min tid.
Men hver årstid har sine fordele og som et sæt af planter dør, en anden altid tager over. Se på dette foto af solsikke igen. Se chrysanths bag det? Og se, hvor mange knopper? Roll on November ...






tirsdag den 1. december 2009

Small Town Shadows-6x6-$ 100

$ 8 s / h
at købe klikke på \ "køb nu \"-knappen for at betale med PayPal eller kreditkort


tirsdag den 24. november 2009

Blues legender







Det har bestemt været et stykke tid siden jeg har sendt, men der har været årsager. For det første, jeg flyttede fra Virginia til Maryland, som afbrød alt og for det andet, jeg dannet et blues band, der har taget en stor del af tiden væk fra male og tegne, men mere end noget, de venter på at flytte var den største hindring. Jeg vil også sætte mig på en diæt og tabte 56 £, så jeg er temmelig trim dag. (Jeg er nødt til at gøre en ny selvportræt)

Anyway, her er nogle skitser, jeg har lige afsluttet at trække en hyldest til nogle store legender af amerikansk blues musik. De billeder er selvforklarende. Af den måde, jeg disse skitser med regelmæssige skriftligt penne. Jeg har også en irriterende plet i mit kameralinsen, at jeg ikke kan komme af med. Oh well, jeg ikke købe en ny lige nu.

mandag den 16. november 2009

Placering som Character

Jeg er en del af et virtuelt panel af forfattere taler om regionale mysterier og indstillinger over på Jonathan Maberry's Big Scary Blog. Drop den af!

Tak til Jon for at have inviteret mig, og hvis du ikke har tjekket ud hans bog PATIENT ZERO endnu, få det. Hent det nu. It rocks.

søndag den 8. november 2009

BBAW: Hvordan laeser du?


Tillykke til Lee Wind for jeg er her, jeg er mærkelig, Hvad fanden læser jeg for at vinde BBAW pris for Bedste LGBT Blog. Hvis du ikke har besøgt hans hjemmeside bør du tjekke det ud.
Nu, en hurtig tesen fra BBAW.
Har du snack, mens du læser? Hvis ja, foretrukne læsning snack?
Jeg er ikke over at spise, mens jeg læste, men jeg er ikke \ "snack \" som jeg ville på film. Jeg tager en bog med mig næsten overalt jeg går. Hvis jeg sætter mig ned for at spise frokost eller drikke en kop kaffe, jeg åbner min bog. Jeg går ud til coffee shops bare at sidde og læse i et stykke tid. Mens der, nyder jeg en Mokka.

Har du tendens til at markere dine bøger som du læser, eller har idéen til at skrive i bøgerne forfærde dig?
Da jeg var studerende, jeg markeret som en gal. Nu har jeg sjældent nogensinde sætte et mærke i en bog. Jeg ved, det er helligbrøde anses af nogle, men jeg kan lide bøger, som er mærket op. De er ligesom at læse en bog, og hvad en anden læser mente om bogen på samme tid.

Hvordan holder du din plads, mens du læser en bog? Bogmærke? Hund-ører?
Jeg vil dog-øre i en nødsituation, men jeg plejer at bruge den lille bogmærker, at boghandlen giver dig. Dem, eller kvittering fra biblioteket. Jeg skal bruge en lille seddel i hånden. Med en hardback, bruger jeg indersiden af dækslet.

Om bogen flade åbne?
Værre. Meget værre. Jeg gange bogen i halv ofte brud på rygsøjlen. Bare med paperbacks. Du kan ikke gøre dette med hardbacks. Hvis du kunne, ville jeg nok.
Fiction, non-fiction, eller begge dele?
Jeg har læst begge, meget mere fiktion end ikke.

Papir eller lydbøger?
Jeg abonnerer på Audible.com sidste måned, og jeg forsøger at komme ind i lydbøger. Jeg tror ikke, de er ved at blive en lidenskab.

Er du en person, der har tendens til at læse til udgangen af kapitler, eller er du i stand til at sætte en bog ned på noget tidspunkt?
Jeg læste til slutningen af et kapitel, eller i det mindste til en pause. Hvis middag er nødt til at vente et minut eller to, så middagen er nødt til at vente et minut eller to. Hvis de telefonen ringer, vil maskinen samle det op.

Hvis du støder på et ukendt ord, skal du stoppe for at se det op med det samme?
Jeg har aldrig i mit liv stoppede med at læse til at slå et ord op. Jeg har markeret dem og gået tilbage senere for at se dem op.

Hvad er du i øjeblikket læser?
Blod og Thunder en non-fiktion bog om Kit Carson og erobringen af den amerikanske West.

Hvad er den sidste bog du har købt?
Jeg gik bare shopping for bøger i aftes. Jeg købte City of Thieves og fire andre.

Er du den type person, der kun læser en bog på et tidspunkt, eller kan du læse mere end én ad gangen?
Jeg går gennem faser af hver. I øjeblikket har to bøger på vej hen.

Har du en favorit tidspunkt på dagen og / eller sted at læse?
Mit favorit sted at læse, er en tilfældig café. Min favorit plejede at være tilbage gårdhave af Just Desserter på Church Street i San Francisco. Lukket nu. Dag, hvis jeg kunne hente nogen i verden, jeg vil tage en tilfældig cafe i Paris på en regnfuld sommerdag.

Foretrækker du serie bøger eller stå alene bøger?
Jeg foretrækker gode bøger. Serie eller stå alene gør nogen reel forskel for mig.

Er der en bestemt bog eller forfatter, at du finder dig selv anbefale igen og igen?
Dette ændrer sig hele tiden. Det forløbne år har jeg været skubber Halvdelen af en gul sol en næsten alle jeg kender.

Hvordan kan du organisere dine bøger? (Efter genre, titel, forfatterens efternavn, osv.?)
Læste og ulæste. Hvert par år er jeg sætte alle mine bøger i middagsbordet, sortere dem og reshelve dem af forfattere efternavn. Det varer ikke længe.


Full Disclosure: Det billede kommer fra Paris Breakfasts.

lørdag den 31. oktober 2009

Doing liv sammen!!


(dette netop ankommet sekunder siden ... Susanne er kærligt på min dreng!)

Sikke en overraskelse var det at åbne min e-mail og få disse fantastiske billeder af mine Daisy fra sidste år på Amani og så til min store overraskelse, der sad lige ved siden af Daisy, men sød sød Josie ... Herre, kunne disse to blive livslange venner her i TN ... Du fortsætte med at føre os! Please helbrede søde Josie og vis os dit ansigt ... Jeg fortælle dig, da jeg så det billede jeg havde en vision om Josie og Daisy spille i min baghave, plaske i poolen, eller på Susannes trække vogne og leger dress-up sammen ... De kunne altid være i hinandens liv ... Jeg mener billede af Mayernick Familie og Oatsvall Familie stående i kirke side om side med de piger, bare toddling rundt om vores ben, som vi lovsynge Faderen ... De kan dele tøj og både kæmpe w / deres store søstre og brødre ... Hvad vil det være ligesom de første par måneder, når de er hjemme, og vi går til at besøge, og de træder ind ad døren og se hinanden .... AMAZING ... Herren til at give os disse gaver her på jorden er en virkelig fremragende ... THANK YOU!

onsdag den 28. oktober 2009

SotD 8-25

sang:

\ "Mester, Lærer \" ved Slick Rick From The Adeventures af Slick Rick

Download 11 Lærer, Lærer

meme (ferie):

onsdag den 14. oktober 2009

Den hellige gral om at omdanne

(billeder via kenchikukagu) Dette er langt den hellige gral pladsbesparende godhed. Den Kenchikukagu er et sæt af mobile møbler, der omfatter et velfungerende køkken. Tag et pip på videoklippet nedenfor og se de stykker i aktion. Sættet indeholder også en mobil gæsteværelse og et sted at arbejde med belysning. Disse er ikke begrebet design, og er tilgængelige på Amazon Japan for JPY 800.000 (omkring $ 7.346).


http://weburbanist.com/2009/07/29/15_furniture_transform_space_apt_home/

lørdag den 10. oktober 2009

Dette Agurk Looks Like a Duck

Denne agurk sad fast i det net af de otte meter høj skærm omkring de rejste vegetabilske sengen og mine børn syntes, det var blog-værdig.

søndag den 4. oktober 2009

Undgaa hedeslag og Just Bring Udendoers Efter

August er den tid på året, at du ved, du skal være uden at nyde sommeren, men det er ofte bare for varmt til at gøre det. Hvordan kan du spørge, kan du nyde den ud af døren uden at risikere hedeslag, når temperaturen udenfor er kogning? Bring udendørs i! Du kan nemt løse denne opgave ved at kontrollere nogle af disse store butikker nedenfor:





Dette er den Sunshine Poppy Have fra Love Art Works. Ikke blot vil dette vase gøre din dag, men udbyttet vil bidrage til at gøre en andens også. Provenuet fra salget af Sunshine Poppy Have er også at gå til en stor årsag-The American Cancer Society.




Denne sten ware kobber og turkis vase fra Marielle Macville Keramik. Det er et smukt eksempel på hendes artefakter indsamling og er fuldt funktionel som en vase.






Sikke en fantastisk måde at vise alle dine udendørs fund! Den Spande .... Whats på din vindueskarm ...
fra ArzuMusa er lavet helt fra polymer ler.




Mosset terrarium nr. 139 fra Lavet af Mavis er fremstillet af langsomt voksende mos og andre små planter. Du behøver ikke have en grøn tommelfinger for denne mini haven, da det kræver lidt pleje og smuk mange tager sig af sig selv.

mandag den 28. september 2009

Favorit Blogs: Soulemama

Amanda Soule er en TypePad blogger og forfatter, og en drivende kraft i den TypePad samfund. Vi gjorde en hurtig Q & A med hende om hendes blog, hendes seneste bog, og som i TypePad verden, du bør holde op med!

Q: Hvor længe har du været blogge med TypePad?
A: Jeg har været blogge med TypePad siden februar 2005.

Q: Hvad fik dig til at vælge TypePad som en blogging platform?
A: Jeg begyndte faktisk at blogge inden da med en anden platform, men flyttede til TypePad, så jeg kunne have mere kontrol over udseendet af min blog. Evnen til at tilpasse min blog så meget som jeg gør med Typepad er virkelig vigtigt for mig (og jeg ved, der er en masse jeg har ikke engang udnyttet i endnu!).

Q: Hvordan er din blog og din bog hjalp hinanden til at blive en succes?
Jeg tror, de har arbejdet sammen godt - folk synes at både ført til mine bøger fra bloggen, samt bragt til bloggen fra de bøger! Bloggen, er imidlertid, hvor \ "det hele begyndte \" så at sige - det er gennem den blog, som jeg oprindeligt blev kontaktet af en forlægger og begyndte at skrive bøger. Den blog har fortsat (næsten hver dag i fire og et halvt år!) At bevæge sig på sin egen tur, men det er også blevet et rum, hvor jeg kan dele nyheder, opdateringer og samtaler i forbindelse med bogen projekter jeg arbejder på. For nylig med udgivelsen af Handmade Home, har jeg gjort en lille smule "bag kulisserne" stillinger om bogen, der har været en rigtig sjov måde at bygge bro over den blog og bøger.

Sp: Er der nogle cross-stillinger (så at sige) med din blog og din bog? Indhold, der har udviklet sig fra den ene til den anden og "bygges bro over den kløft", som det var?
Ofte vil blogindlæg være en hoppe off point for noget, som senere ender i en bog projekt. Og helt sikkert, er at skrive den blog er blevet en utrolig daglige praksis skriftligt sig selv, så den giver næring til de bøger på den måde.

Q: Hvad er din yndlings kommentar / interaktion fra en ny person, du har haft gennem din blog?
A: Det er altid en godbid og en sød overraskelse at finde ud af, at en person jeg respekterer og beundrer er en læser af min blog. Jeg har \ "met \" så mange smukke mennesker over hele verden gennem denne verden for at blogge - det er fantastisk, virkelig, hvordan blogging har magt til at skabe forbindelser og samfund i de måder, som det gør. Jeg er så taknemmelig for det.

Q: Hvem ville du anbefale, at folk, der kan lide din blog kan du følge på TypePad?
Jeg har faktisk ikke læst en masse af blogs, som det meste af min tid på nettet bliver brugt skrive, arbejde, og blogging! Kind of ironisk, jeg kender. Men jeg har læst et par - en blanding af venner, som jeg elsker at tjekke ind på, og et par, der inspirerer mig så meget, jeg bare nødt til at se på hver dag. Her er nogle TypePad blogs, at læserne af mine måske gerne også:
Angry Chicken, Ali Edwards, Elsa Mora, Beauty, der bevæger sig, æbler til Poppy Anne, Sy befriet, House Wren Studio, og The Little Travelers.



tirsdag den 22. september 2009

Les Paul, 1915-2009

Les Paul, musiker, pioner multitrack optager, og skaberen af en af de mest succesrige og genkendelige guitarer i historien, gik i en alder af 94.
Kendt af guitarister over hele verden gennem den guitar, som bærer hans navn (bygget i første omgang ved hjælp af en luns af 4 "x4" tømmer), Les Paul også får æren for at være den første til at udvikle flerspors optagelse i 1955 at løse støjproblemet at bruge overdubbing teknik, der anvendes på det tidspunkt. Bortset fra at frigive mange populære jazz guitar albums overalt i 40'erne og 50'erne, havde han et radioprogram og en kort tv-show sammen med sin kone, Mary Ford, i begyndelsen af halvtredserne. Han vandt to Grammyer for hans 2005 album American Made World Played (bringer hans samlede til 7), og selv for nylig spillede regelmæssigt på Iridium Jazz Club i New York. Han har efterladt en varig indflydelse på amerikansk musik og kultur.

søndag den 13. september 2009

Jamaicanske stjerner sikkerhedsgodkendelsesprocedure for Berlin

Atletik VERDEN CHAMPIONSHIPSVenue: Olympic Stadium, Berlin Dato: 15-23 august Dækning: Watch aktionen live og højdepunkter på BBC Two, BBC HD, røde knap, Radio 5 live og BBC Sport hjemmeside (video til britiske brugere) Fuld BBC dækning Detaljer

Fem top jamaicanske løbere herunder Asafa Powell er sikkerhedsgodkendt til at konkurrere i verden Champions, Powell \ 's agent Paul Doyle har hævdet.

Powell, olympiske mestre Shelly-Ann Fraser og Melaine Walker, plus Brigitte Foster-Hylton og Shericka Williams havde ubesvarede team uddannelse.

Det fik de nationale forbund til at overveje at tage dem fra holdet.

Men Doyle sagde den jamaicanske Amateur Athletics Association efterfølgende havde en ændring af hjerte over sagen.

Han sagde: "JAAA fremsendt en skrivelse til International Association of Athletics Federations beder om atleter, der skal fritages fra startpunktet lister.

"Nogle diskussioner sket, og den jamaicanske føderation sendt endnu et brev om, at deres tidligere brev trækkes tilbage. Fjernelse af atleter var ikke godt for nogen. Hvis atleter don \ 't get til at køre alle taber."

Powell har tidligere sagt det indre tvist var skader holdet, hævder: "For de forbund, der skal bekæmpe dine egne atleter ikke giver mening."

606: DEBAT

"De JAAA bør forbyde al MVP sportsfolk. Det samme sker på de olympiske lege sidste år"


djkbrown2001

Den tidligere 100m verdensrekord indehaver sagde de fem atleter, som alle er vejledes af Stephen Francis på MVP Track Club, ikke vidste, de havde til at deltage i Nürnberg lejren.

"Vi vidste ikke, lejren var obligatorisk," siger han. "Vi besluttede at foretage en ændring i år og behandle dette mesterskab som en normal track møde. Jeg gætte på, at forårsaget alle problemet," sagde han tilføje Føderation har været på kant med Francis i nogen tid.

Powell, betragtes som en af de potentielle challengers til stipendiaten jamaicanske Usain Bolt, den tredobbelte olympiske guld medaljevinder og 100m og 200m verdensrekord indehaver, for guldmedalje i Berlin.

Alle fem er medlemmer af Maksimering Velocity Power (MVP) Track Club.

lørdag den 5. september 2009

Hvordan man udformer en Koekken


Grundlæggende Tips til Køkken Remodeling
Køkkener kommer i alle former og størrelser, der tegner sig for en masse af deres udfordring - og en masse af deres appel. Det samme frysere, apparatur og afdække materialer kan se helt anderledes i en andens hjem end i Deres. Stock frysere kan gives et unikt udseende med næsten ubegrænset specialgrafit finishmidler og en udskiftning af hardware. Hvis dit budget kan rumme brugerdefinerede frysere, dine valg, er endnu større. Countertop materialer, der allerede er kommet i en lang række valg, men de kan tilpasses yderligere med særlige routing eller Indsatser bands i en anden farve eller materiale. Det samme gælder for gulve, vægge og in-køkken spisestue møbler. Så selv om dit køkken er små og almindelige, er det ikke håbløst!

Du kan omdanne det til et bemærkelsesværdigt rummet i modsætning til nogen andens. Producenter og designere har set det hele, og slutresultatet er, at du kan have alle de faciliteter, du ønsker og har brug for, selv i et lille køkken. Kyndige, pladsbesparende produkter er tilgængelige for ejeren af den lejlighed størrelse Condo, co-op, eller Townhouse køkken. Du vil opdage, at bekvemmelighed har ikke til at komme alene i den store økonomi størrelse.

At skabe et særligt rum, dit første skridt er at se på dit køkken med tanke på, hvad der kunne tjene som et knudepunkt. Et stort vindue, alkove, eller lange mur kan være begyndelsen. Drage fordel af en bank af smukke vinduer med en iøjnefaldende counter, der kører længden af vinduet væg. Hvis du elsker at underholde og er så heldige at have rigelig plads, overveje at fastsætte dit værelse op til at omfatte to back-to-back køkkener, en med en full-størrelsesområde, et køleskab, ovne, og en vask, og den anden med en is-maker, en vin chiller, en anden vask, et mini-køleskab, og en mikroovn, plus et væld af oplagring. Stort set alt hvad du drømmer op kan gennemføres med hjælp fra en talentfuld design team. Det er op til dig!

Om dit rum er store eller små, og om det endelige resultat, du ønsker, er smuk eller temmelig vilde, kan du gøre bedst hvis du stick tæt på følgende grundlæggende anbefalinger.

Prøv at holde den lineære afstand mellem vask, køleskab, og cooktop mellem 12 og 23 fod.


Holdning synkehastigheden mellem de to andre apparater, da det bruges oftest. (Vasken placering kan afhænge af eksisterende VVS-linjer.)


Tillad for 36 inches af counterspace til højre og 30 inches til venstre for rækken og synker, hvis det overhovedet er muligt, hvis ikke tillade, at mindst 24 inches og 18 inches.


Det er fristende at placere en stor køleskab og indbygget i væggen ovnen ved siden af hinanden, men forsøger ikke at; hver skal have sin egen landing plads på begge sider af apparatet for sikkerheden.


Prøv at omfatte mindst 10 lineære fødder både base frysere og øvre frysere.


Udnyt doven Susans at gøre potentielt spildt hjørner fuldt funktionsdygtigt.


Brug pull-out skuffer i stedet for at nå frem-in, konventionelle frysere for største bekvemmelighed. Hvis du renoveres eksisterende frysere, har pull-out bakker installeret.


Overvej barrierefrit design og produkter. De gør livet lettere for børn, gravide kvinder, og seniorer samt personer med handicap. De vil også tilføje, at levetiden på dit køkken.
Den største faktor for, hvilken type køkken du kommer med, vil blive form af værelse selv. I næste afsnit vil vi udforske nogle køkken-forme overvejelser.

lørdag den 29. august 2009

Tips til udsmykning Your Outdoor Space


Det kan synes som vindue bokse og hængende kurve er en smule gammeldags, men de virkelig gør comeback som havearbejde og selvforsyning er populære. Med de økonomiske problemer, som alle lider under, bliver det endnu mere fashionable at dyrke dine egne frugter og grøntsager. Det kan være en fantastisk måde at spare nogle penge, især hvis dine favoritter er lette at dyrke og dyre at købe. Hvis du arbejder længe timer kan du ikke føler, at du har mange dagtimerne for at kunne tendens en have, men du kan altid få nogle gooseneck belysning lys visse områder af haven, der kan hjælpe dig til vand og ukrudt, selv når det bliver mørk.

Hvis du ikke har en have så er der løsninger også. Nogle mennesker dyrke krydderurter og tomater indendørs på deres vindue tærskler, men det er bedre for planter og rarest for dig, hvis du dyrker dem udenfor. En måde at gøre dette, hvis du ikke har en have, er at opstille nogle hængende kurve og fylde dem med, hvad du ønsker. Brug tomater eller jordbær i en hængende kurv kan se smukke, være praktiske, producere noget rart at spise og holde dem højt ud af vejen for slugs og snegle. Window bokse kan ikke anvendes til høje planter, men de vil være godt for jordbær eller krydderurter og selvfølgelig blomster. Det er dejlig blanding af frugt, grøntsager og blomster sammen til at give reel interesse samt praktiske til din blomsterkasse eller hængende kurv og du kan endda kombinere planter, der komplimenterer hinanden og forhindre visse skadedyr.

Dyrkning din egen mad kan være meget tilfredsstillende, og det kan også smage meget bedre, end hvad du kan købe i butikkerne. Selv hvis du befrugte det en smule, er det sandsynligt, at have færre kemikalier på det end shop købt produkterne. Det er en stor ting at gøre, som en familie og en dejlig uddannelsesmuligheder for børnene. Hvor de kan lære om planter, og hvordan de vokser, samt få nogle havearbejde færdigheder. Det kan også gøre din have ser langt mere attraktiv, hvis du har masser af dejlige frugter og grøntsager, der vokser i det, tilføjer farve og interesse for det sted. Så hvorfor ikke overveje voksende dine egne frugter og grøntsager og finde en god måde at komme uden om de økonomiske problemer.


tirsdag den 25. august 2009

Merchant Funding snarere foer end senere

Hurtigt, hurtigt, hurtigt! Jeg vil have det nu, jeg har brug for det nu, det skal være i mine hænder ALLEREDE! Succes i erhvervslivet ofte afhængig af en hurtig reaktion, på at blive i stand til at levere ikke blot hvad kundens krav, men når han ønsker det. Amerikanske samfund som helhed synes ikke at værdsætte forsinket tilfredsstillelse. Eller du kan drive en virksomhed, der har brug for at reagere på sæsonbestemt op-og nedture. Hvem kan sælge Halloween poster for fuld pris komme november? Eller gøre så god en fortjeneste på blomster og chokolade ugen af ...

mandag den 17. august 2009

Big-Time Renter i WMATA Management Story

Lige nu 54% af vores trafik består af direkte indgange til vores historie om WMATA ledelsens revnedannelse under pres. De fleste af de besøgende kommer fra Kongen af alle Washington DC blogs, DCist.

lørdag den 8. august 2009

Wedding anslag: Uge 2

7 / 27: vandrede 4.7 miles
7 / 28: vandrede 9.2 miles
7 / 29: ingen workout
7 / 30: vandrede 4.7 miles
7 / 31: ingen workout, J --- lép resultater
8 / 01: hiked 3,8 miles (Brush Canyon), gik 7,3 miles
8 / 02: ingen workout, indbyggede møbler og rengjort hus (se rene rum nedenfor / her)

tirsdag den 28. juli 2009

Darling moedes banker i laan samtaler

Chefer fra de britiske 's banker møde kansleren at diskutere niveauet for udlån til små virksomheder - som de siger, er stigende.

lørdag den 25. juli 2009

X Factor's JLS toppen singler diagrammer


JLS kom andet til Alexandra Burke i X Factor

X Factor løbere op JLS er gået lige til toppen af det britiske hitlister med deres debut enkelt Beat Igen Official Charts Company sagt.

Drengen band, der kom andet til Alexandra Burke i ITV contest, dannet i 2007, men underskrevet deres record deal med Epic i januar.

Michael Jackson har holdt den til toppen af album chart for fjerde uge i træk.

Den afdøde sangerinde også har fem singler i top 40.

Jackson's Man In The Mirror faldt fra nummer tre til ottende plads i denne uge.

Billie Jean, Smooth Criminal, Thriller og Beat Det er også i fokus i denne uges chart.

JACKSON ALBUM dominans 1. Den Essential3. Thriller4. Den Motown Years7. Fra Den Wall10. Antal Ones20. Kongen af Pop32. De allerbedste Of33. Historie - fortid, nutid og Future35. Thriller 25 Kilde: The Official Charts Company

Væsentlige - en af Jackson's Greatest Hits albums - er nummer et for tredje uge.

Antal Ens var øverst direkte efter hans død i sidste måned og er nu oppe på nummer 10.

Thriller klatrede en plads til nummer tre, efterfulgt af Jackson Five's The Motown Years og ned fire pladser til nummer syv var et andet Jackson album, Off The Wall.

JLS, hvis navn står for Jack den Lad Swing, bankede Cascada's evakuere Dancefloor off toppen stedet.

Black Eyed Peas sprang fra nummer 10 til tre med Jeg må Følelse, La Roux's Skudsikre er fjerde og Lady GaGa afrundes top fem med Paparazzi.

Foruden JLS, den eneste anden ny udgivelse i top 10 blev Chicane's Poppiholla på nummer syv.

søndag den 19. juli 2009

Congo meningsmaaling starter midt veto opkald

Folk i Republikken Congo forbereder sig på at gå til stemmeurnerne ved et valg, som oppositionens ledere siger, vil blive hverken frit eller retfærdigt.

Præsident Denis Sassou-Nguesso har været ved magten i det meste af de seneste 30 år, og håber på et andet udtryk.

Men hans modstandere har opfordret vælgerne til at holde sig væk, siger regeringen har oppumpet valglisten tal.

BBC 's Thomas Fessy i hovedstaden Brazzaville siger mange mennesker har forladt byen frygte uroligheder.

Hr. Sassou-Nguesso fortalte en rally af hans tilhængere i hovedstaden: "Frygt ikke og gå og afstemning. Der vil ikke være mere krig i Congo."

Men hans vigtigste rival, Mathias Dzon, og fire andre kandidater har opfordret vælgerne til at boykotte valget.

Embedsmændene sige mere end to millioner mennesker er blevet registreret til at stemme, men Roger Bouka Owoko, leder af den congolesiske Observationsorganet for Menneskerettigheder (OCDH), sagde, at tallet var "grotesk".

"Congo kan ikke have så mange vælgere," siger han. "Dette uhyrlige valglisten er tilbagebetalingsordningen af valgprocessen."

Lederen af Europa-Kommissionens delegation i Congo, Miguel Amado, sagde han havde også betænkeligheder ved valgliste, der anvendes, og sagde mange mennesker ikke havde modtaget stemmekort.

tirsdag den 7. juli 2009

UK at tilbringe £ 1 mia paa "krig 'nationer

UK er at tilbringe £ 1 mia om året i oversøiske bistand på lande, der har for nylig vist sig fra konflikten.

lørdag den 4. juli 2009

Patienter 'frygt ' ignoreres '

A World Heath Organisation repræsentant sagde hun frygter spørgsmål resterende på Stafford Hospital bliver ikke taget alvorligt.

Patientsikkerhed forkæmper Josephine Ocloo gjort hendes bemærkninger på et offentligt møde mellem patienter og pårørende og forfatterne til en rapport til hospitalet.

Hospitalet tillid er blevet beskyldt for "rystende" akut lægehjælp standarder.

Patienter og pårørende har efterlyst en offentlig undersøgelse af sagen.

De er grund til at gå House of Commons på onsdag for at tale med Sundhed sekretær Andy Burnham over sagen.

'Arbejde at gøre '

Department of Health har erkendt, at der stadig er et stykke arbejde at udføre på hospitalet.

I en erklæring, som det sagde: "Healthcare Kommissionen 's rapport i Mid-Staffordshire afslørede et katalog over fejl på alle niveauer.

"Den daværende statssekretær undskyldte uforbeholdent på vegne af NHS og regeringen.

"Både Healthcare Kommissionen 's rapport og Professor Sir George Alberti ' s rapport bekræfter, at forbedringer er foretaget, herunder en forøgelse i antallet af sygeplejersker, men der er mere at gøre.

"Som svar, den tillid, har offentliggjort en detaljeret handlingsplan og deres fremskridt på dette bliver nøje overvåget af Monitor - instituttets Trust regulator - den Care Quality Kommissionen og de lokale Primary Care Trust."

På mødet, Professor Sir George Alberti sagde, at der var bedre uddannelsesprogrammer allerede er på plads for sygeplejersker, men sagde, at hospitalet stadig havde en vej at gå.

Regeringen har tidligere sagt en offentlig undersøgelse var ikke hensigtsmæssigt, da Healthcare Kommissionen allerede havde foretaget en fuldstændig undersøgelse.

Hospitalet tillid blev anklaget for "rystende" standarder efter 400 flere dødsfald end forventet blev registreret mellem 2005 og 2008.

lørdag den 27. juni 2009

Min DIY sofa - afsluttet ved sidste

Min DIY sofa er endelig færdig! Jeg havde agonized over, hvad de skal gøre ved stof til pude dækker, hvilket viste sig at være en smule hård, da jeg havde en skov baggrund til at arbejde ca. Har aldrig haft til at planlægge en sådan struktur venture før (da jeg ikke er et interiør designer, jeg kan se, hvorfor folk leje dem for ting som dette) gå ind i en større struktur butik var en smule skræmmende. Men jeg tror, mine valg udarbejdet OK i den sidste ende. Jeg bad min mor at gøre dækker for mig (jeg har ingen anelse om, hvordan man kan sy) og hun har valgt at sende puder til hende syerske stedet. Der viste sig at være en genial idé, fordi hendes syerske gjort dækker for 13 puder, 12, som hun gjorde rørene, og det kun koste omkring $ 100. Yes, that's $ 100 CDN (!!!). Jeg har fundet en lilla tie-dye-ish linned type stof og vidste, jeg var nødt til at have det så jeg arbejdede de andre stoffer rundt om den. Jeg ønskede alle sengetøj / linned sammenstikninger fordi jeg elsker rynker. Jeg overvejer at dø basisvalutaen pude dækker men vil lade dem være for nu (de får temmelig beskidt med 6 katte hele dem konstant). Jeg er også skiftet rattan stole og jeg bruger den hvide kalk zebra udskrive en i stuen nu, da det matcher den grønne puder. Et projekt ned, en zillion mere for at gå (selvom jeg forsøger at finde en sølv bakken om at erstatte den gule en på mit sofabord) ...









mandag den 22. juni 2009

Embryo blande par til at tale ud

Et par har talt om deres chok efter en IVF klinik mix-up førte til deres sidste embryon er fejlagtigt implanteret i en anden patient.

De blev yderligere vrede, når det viste sig den anden kvinde blev givet om morgenen-efter pille.

Parret fra Bridgend vandt deres sag om erstatning efter fejl i Cardiff 's University Hospital of Wales.

Cardiff og Vale NHS Trust undskyldt "uden forbehold" for den fejl, og sagde at det havde forbedret kontrol procedurer.

Forvaltningskontoen optaget grov fejl i pleje og har også indvilget i at betale en skjult løsning på par.

Knust

Parret, som ikke er blevet navngivet, opdagede mix-up, når de deltog i klinik for implantation af deres sidste tilbageværende levedygtige foster i december 2007.

Det senere viste sig, at den patient, der fejlagtigt havde fået deres foster havde fået morgenen efter pille at fejlen blev opdaget næsten øjeblikkeligt. Dette resulterede i, at proceduren er afsluttet.

"Arbejdsvilkår på enheden har siden forbedret og vi er løbende kontrol af de garantier og procedurer, vi har indført"


Ian Lane, medicinsk direktør Cardiff og Vale NHS Trust

"På mindre end 10 sekunder vores vidunderlige verden var knust, når den øverste embryologist stod foran os og sagde: " Jeg 'm meget ked af at fortælle dig, men der ' s været et uheld i laboratoriet. Dit foster har blevet ødelagt "," kvinden fortalte Mail on Sunday.

Hun tilføjede: "Vi var begge rod i vores pladser. Vi var bedøvet og rysten. Vi holdt hinanden tæt, og sobbed og sobbed."

Den kvinde, en 38-årig hospital arbejdstager, sagde parret afvist et tilbud om en gratis IVF-behandling, da de følte, at de ikke længere kunne stole på hospitalet.

Hun tilføjede, at hændelsen lægge et stort pres på hendes forhold til hendes mand.

Parret begyndte fertilitetsbehandling i 2000.

Efter den tredje runde af behandling, kvinden blev gravid, og i april 2003 fødte en søn.

De resterende embryoner blev frosset og i overensstemmelse med klinik 's politik, blev holdt i fem år.

Forkert hylde

I november 2007 klinikken kontaktede parret med nyheden om, at bare ét embryon havde overlevet og var i god stand.

Parret besluttede at tage denne sidste chance for at tilføje til deres familie.

Den 5. december 2007, de deltog i klinikken for foster for at blive transplanteret, uvidende om, at i laboratoriet en praktikant embryologist havde blandet sig deres foster efter at have taget den fra den forkerte hylde i kuvøse.

Praktikanten embryologist undladt at foretage "fail-safe" vidne procedurer til sikring af foster bliver taget fra rugemaskinen og implanteret tilhørte den korrekte patient.

Fejlen blev først opdaget, når en anden kollega senere konstateret, at den korrekte embryon, der tilhører det par, der manglede fra rugemaskinen.

Human fertilisering og Embryologi Authority (HFEA) blev informeret om hændelsen.

En uafhængig undersøgelse af fejl på et Leeds IVF enhed i 2002 førte til en række anbefalinger, der gøres til HFEA og alle Fertilitetsklinikkerne at beskytte mod denne form for uheld i fremtiden.

Den HFEA 's effektivitet til at fungere som vagthund for nylig har sat spørgsmålstegn ved lederen af denne undersøgelse, professor Brian Toft, efter de seneste rapporter fra IVF fejltagelser i London i februar 2009.

'Sikkerhedskontrol '

Ian Lane, medicinsk direktør i Cardiff og Vale NHS Trust, sagde: "Vi undskylder uforbeholdent for denne fejltagelse.

"Det var en sjælden, men yderst forstyrre hændelse for alle de involverede, og vi påtager os det fulde ansvar for nød forårsaget til både par og deres familier."

Hr. Lane sagde, at umiddelbart efter den begivenhed, de har tillid foretaget en intern undersøgelse for at finde ud af præcist, hvordan det skete, og hvordan det kunne forhindres i at ske igen. Forvaltningskontoen også meddelt HFEA, der har foretaget deres egne eksterne undersøgelse.

Han tilføjede, at som følge af begge undersøgelser, den tillid, havde foretaget en række forbedringer til sine systemer og kontrol i overensstemmelse med anbefalingerne i rapporterne.

Han sagde: "Vi har styrket vores protokoller og reduceret vores arbejdsbyrde at lette presset på bemandingen. Arbejdsvilkår på enhed har siden forbedret og vi er løbende kontrol af de garantier og procedurer, vi har lagt på plads."

mandag den 15. juni 2009

Naar vi vaelger Misery Over Lykke

Jeg hører ikke til at have ondt af de fleste mennesker. De synes at have en unik evne til at forårsage selv de mest skade under visse dele af deres liv. Jeg har mødt nogle ret selvstændige destruktive mennesker i mit liv. Bliver rejst af en mor, der boede i elendighed og kærlighed.

Min mor havde en vanskelig barndom. Det virkede, som om hvert hjørne hun vendte der var en hindring enten lige foran her eller venter lige om hjørnet. Hendes far døde, da hun var 12 år gammel. Han var en gård arbejder og ikke gav mange penge. Med andre ord de var fattige ...... Hun fik sendt at leve med et par fremme familier og ifølge hende var hun molested som en af fædrene hun boede sammen med.

Snart hendes ældre søster opfordrede hende til at bo sammen med hende. Min tante var gift med ejeren af en keramik erhvervslivet og havde 2 børn omkring 10 år yngre end min mor. Min tante snart realiserede hun havde en lever i baby sitter at tilladt hende at holde sig uden at drikke det meste af dagen.

Min onkel var, hvad du vil kalde en beruset dengang, nu kalder vi disse mennesker alkoholikere. Nå nogen måde tror jeg, at De er begyndt at få et billede af mine mødre liv op til dette punkt. Det er nok sikkert at antage, at dette ikke er den ideelle liv for en ung kvinde.

Det næste arrangement til at ske i min moms liv var for min onkel til at falde i brusebad én nat efter at binde en om, at natten. Han døde kort efter, men min tante syntes at gøre en anden godt valg og endte marring ejeren af baren, at de brugte det meste af deres tid i.
Grand hovedlinjerne i lykke er: noget at gøre, noget at elske, og noget at håbe på. Allan K. Chalmers

På dette tidspunkt min mor var i High School og mødte min kommende far. Det var ikke ligefrem et ægteskab i himlen. Min far var altid en nem going mand. Han syntes at lade de fleste ting går i ene øre og ud af den anden.

Som du gættede det, de havde et par børn. Nice en far og mor. Ifølge de bøger jeg har læst om engleblid væsener. Mennesker, der tror på efter liv og engle. De fortæller mig at jeg havde et valg, og var i stand til at vælge mine forældre ....... Hvad var jeg tænker ...... Jeg skulle have vælge en person med nogle penge og et par forældre, der var dybt forelsket.

Hvordan har jeg ender her i denne situation.

Jeg endte med at elske mine forældre som de fleste af os. De syntes at være at gøre det bedste, de kunne måske gøre at rejse mig, min tid på, og min søster. Min mor og far endte med at få en skilsmisse, og jeg kom til at bo sammen med min far.

Min far er remarried til en vidunderlig kvinde, der synes at bringe ham en masse lykke.
Jeg har ikke set min mor i et stykke tid nu. Hun bor sammen med et liv i undskyldninger og elendighed. Hendes barndom var ikke den største, men som ikke giver hende ret til at bringe elendighed i andre folks liv. Hun har gjort et bevidst valg at bo, hvad der synes at være et smertefuldt liv. Måske er hendes valg i livet har gjort mig vælge lykken over elendighed.

Jeg har altid undret mig hvad det er, der motiverer nogen til at leve et liv i ægte ulykke, når det tager den samme mængde energi til at leve et liv i glæde. Livet der menes at være fuld af glæde og lykke, så starter i dag ved at gøre de rigtige valg til at leve et tilfredsstillende liv i lykke.

Hvis du læser dette og ikke kan gøre op dit sind hvilket liv, du virkelig ønsker at leve besøge mig på http://live.spiritualideas.com/. Ændre dine tanker og ændre dit liv.

Greg Vanden Berge hjælper dig med at oprette en ny tilgang til livet og opdager talenter du aldrig vidste, du havde. Vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dig selv hele tiden. Begynde at udvikle dine iboende styrke og evner til at begynde at berige dit liv i dag!

Ændre dårlige vaner

tirsdag den 2. juni 2009

Det nye og forbedrede SOED GARDEN CHICAGO


Klik for at forstørre

I går var overskyet og lidt drys af regnen gjorde mig nervøs for, at vejret var ikke til at samarbejde for besøget i min have.

Forårets slynge gruppen ankom Andie's, en prisvindende Middelhavet restaurant et par blokke fra mit hjem, den fastsatte tidsplan. Alle syntes at nyde den pragtfulde buffet af retter til vegetarer, rovdyr og gluten-følsomme Diners mage.

Efter frokost vi foretog Sweet Garden Chicago. Jeg er sikker på, at naboerne blev nysgerrig efter at se en stor bus trække op foran mit hus, og 50 mennesker komme ud. Jeg vil gerne høre fra dem i næste uge for sikker.

Min haven blev omdannet for første gang i 20 år, og jeg ved, at jeg skal være tålmodig. Nr. ordspil bestemt, men jeg synes det er voksende på mig!

Jeg fik ikke at gøre en masse billeder, fordi jeg var så travlt med at være værtinde, men jeg er sikker på, at de andre havecentre bloggere vil dele deres.

Congrats til Frances af faire Garden for at vinde mit maleri. Jeg håber du nyder det, Frances. Du skal have et blåt mærke fra dundre at Carol af maj Dreams Gardens gav dig, når dit navn blev kaldt.

Det var dejligt at møde så mange af de bloggere, som jeg har kommet til at kende og beundrer. Og det gør jeg håber, at dit besøg på vores fair city of Chicago var en stor en.

Jeg var ikke i stand til at gøre meget arbejde om foråret slynge udvalg undtagen at åbne min have til gruppen men jeg tror, at alle bør bifalde det store arbejde, som Ramon (Mr. Brown Thumb), Gina af Min mager Have, Linda på Garden Girl og Rachel på på bredden af Lake Chicago. De har brugt mange timer arbejder på foråret slynge, trods mange personlige prøvelser og uden deres engagement og hårde arbejde så fald ikke ville have været muligt.

Det var sådan en fornøjelse at mødes Beth Botts, havemøbler forfatter til Chicago Tribune, der inspirerede mig til at starte min egen have design virksomhed efter at være blevet udvalgt til "mest kreative " haven tildeling. Jeg er sikker på, at alle er klar over, at traditionelle aviser, som vi kender dem, er gradvist forsvinde, og det er med stor beklagelse, at jeg lærte hun blev bedt om at træde tilbage og blive et frit lancer. I shot off et brev til redaktøren til at lade ham vide, at han bør være stigende, ikke faldende, haven punkt, årsagen til, at et flertal af folk køber papir til alligevel.

Det var en fantastisk dag og jeg nød at opfylde alle de havecentre bloggere, der deltog Spring slynge Chicago.

Kylee af vores lille Acre og hendes charmerende mor stoppet af Gethsemane Have Center på søndag og steg et par ting. De blev overrasket af vores haven midten og erklærede, at det var en af de mest awesome, de havde besøgt.

Jeg ønsker alle en god hjemrejse. Ser frem til at se, hvem der vil være vært for næste år.

tirsdag den 26. maj 2009

Hard Labor of Love

Sådan en lille gamle dame brugt 23 år på egen hånd demontering hendes sommerhus sten for sten og genopbygge den 100 miles væk.

tirsdag den 19. maj 2009

onsdag den 13. maj 2009

Men nogle goer ikke forcere, og nedenfor, Jorden er fyldt med dem.

Jeg fotografere folk, der nederdel kanten af ting, personer, hvis forbindelse til den bredere strømning er tåget eller skjules. Forveksles med mere, mindre eller anderledes end de er, de er ikke rigtig set og egentlig ikke hører hjemme. Det er alle tider, men nogle oftere. Jeg forsøger at etablere en linje for et øjeblik. Jeg håber at slutte. Og jeg kan se de smukkeste og mest hjerteskærende ting.

søndag den 10. maj 2009

Prescott runder paa Brown kritikere

John Prescott, den tidligere vicepremierminister, hits tilbage på Labour kritikere af Gordon Brown, der fortæller dem at stoppe klagende.

torsdag den 30. april 2009

Nedgang i den britiske oekonomi forvaerres

Seneste officielle BNP-tal viser, at den britiske økonomi svandt med 1,9% i de første tre måneder af 2009.

lørdag den 25. april 2009

Am I Neil Diamond eller hvad?

Længe før der var Adult Svøm, der var Cartoon Planet, et ulige lille viser, at udviste Turner ejede tegnefilm med surrealistisk vignetter med Space Ghost, Zorak og Brak i-mellem. Snart de gamle tegnefilm blev opgivet til fordel for mere mærkværdige fra SG og hans besætning, angiveligt i form af en afterschool særlige med regelmæssige funktioner såsom kurértjeneste, historie, tid og uddannelsesmæssige bits gerne lære at tale italiensk. Over tid, skitser fik Odder og Odder.
Og måske det bedste af det hele, der var den Brak sange! I 'ma Agurk, Jeg elsker dig Baby ( "Nogen forlod kage ud i regnen ... Jeg var spise noget, som kage, men nu drejer det ' s alle våde og jeg don 't tror jeg ønsker mig!" ), Don 't Touch Me Crazy Lovesick Fool. Desværre er der ikke sat en DVD i de værker, "formentlig på grund af licensspørgsmål."

fredag den 17. april 2009

Ypsilanti Water Tower

Dette en virkelig gøre mig grine ... En af de 'smukke bygninger til Dirty fordomsfri'

mandag den 13. april 2009

4Shared Bekymringerne - Internet Sikkerhed

Jeg måtte slot i denne ekstra post i dag, som jeg lagde mærke til flere kommentarer om 4shared, her på bloggen og indsendt omkring Internettet. Masser af mennesker er bekymrede over picking up en virus eller trojanske fra downloading via 4shared. Så jeg besluttede mig for at prøve at finde ud af lidt mere om det problem, for ingen ønsker et væmmeligt lille monster snigende omkring deres computer!

Første men lad mig sige, at vi aldrig bør afhænge held til at holde vores computer sikkert ... det er hvad Virus scannere er for. Det er op til os alle at have et antivirusprogram beskytte vores pc'er og at sørge for, at vi holder det nuværende krav om jævnlige opdateringer. Dit antivirusprogram bør gøre dette automatisk for dig, så længe du har din computer på hver dag. Sørg for, at det er planlagt til at gøre det dagligt.

Det er ligegyldigt, hvilke websteder du besøger ... du har brug for beskyttelse på alle tidspunkter på internettet! Så gør en regelmæssig scanning af din pc til at sikre, at du fange alt det, der forsøger at snige igennem. Der er ingen mening i at have den software, hvis du ikke bruger den korrekt, så får ikke fodres op, når scanningen er i gang, fordi det er nedbremsning din surfing ... bare lade den gøre det stykke arbejde, og du ikke klikke på knappen Annullér!

Nu tilbage til 4shared!! Problemet synes at være ikke fra de filer du henter, de får scannet første, men fra hente sider, der har reklamer på dem. Det ligner nogle dejlige lille tike er at have det sjovt plantning og leger på disse.

Det lader til, at problemet om 4shared kommer fra sider med annoncer osv., hvor du klikker på og derefter vente flere sekunder for download. Du ved, du klikker for at downloade og derefter det tager dig til en ny side, der tæller ned sekunder, før du kan hente den fil, du ønsker. Ideen er, at du derefter se de annoncer, mens du venter.

Mine downloads er direkte, hvilket betyder, at du ikke gå til en 4shared side, men får et lille popup-feltet for at hente derfra. Dette er kun tilgængelig, hvis du har et abonnement på 4shared selv. Du har aldrig gå til en 4shared download-siden til at vente. Men jeg forstår folks bekymringer i ikke downloade mine filer.

Hvor stort problemet virkelig er, er umuligt at gætte. Det tager kun et par stillinger i fora og blogs og nyheder rejser gerne vilde skovbrande, så synes det enorme, ofte er det ikke.

Noget, vi alle bør gøre, er at udvikle gode vaner, når hente filer. Foretag en karantæne mappe og altid hente alle filer i den. Dette betyder at du kan scanne dem igen, før du Unzip eller flytte dem til, hvor du vil på din harddisk. Lidt mere arbejde jeg indrømme, men jeg tror på livrem og seler her ... man kan aldrig være for forsigtig. Gøre dette med alle filer du henter, uanset hvor de kommer fra ... ja, selv mine!

Men husk virus kan få dig hvor som helst, når som helst, ethvert sted ... så at stige du chancen for at blive sikker altid:

Sørg for, at du har et godt antivirusprogram installeret på din computer og holder programmet op dated.Scan du system regelmæssigt for enhver nasties, en gang om ugen i det mindste gøre en fuldstændig scan.NEVER åbne en popup-vinduer, der tilbyder at scanne dit system at bare dukke op. ALDRIG åbne en fil eller unzippe en fil, du ikke kan genkende. Vær ekstra forsigtig eller undgå websteder, der er kendt for at være lastet med virus eller malware, såsom Facebook eller My Space. (Sorry folks det er rigtigt, mine børn bruges til at få dem regelmæssigt fra disse!) Lav en "karantæne file" for dine downloads og altid scanne zip-filer, før du åbner eller flytte dem.

Hvis du følger de grundlæggende regler vil ikke garantere, at du altid forblive rene, men det vil helt sikkert hjælpe skære ned på chancerne for at fange noget væmmeligt derude!

Når alt dette er sagt ... ikke bliver paranoid .. der er masser af skønne steder venter du på Internettet, der er sikre. Det er bare et tilfælde af at bruge almindelig sund fornuft foranstaltninger for at forsøge at sænke chancerne for at fange en virus ... lidt ligesom en influenza boksestød at hjælpe med at nedsætte odds for os at få influenza i vinter!

Ophold sikker og jeg håber, at det var brugbart.

Technorati Tags: internet sikkerhed, 4shared problem, sikker downloading

torsdag den 2. april 2009

Alt Venstre paa Expo?


Så, som du har alle hørt ved nu, The Home Depot - Expo Design Center er endeligt afslutte. Denne sidste weekend, er vi stoppet af Anaheim placering for at se hvad der var tilbage. Det lignede de ryddes ganske lidt i opgørelsen, selv om vi spottet et par interessante vintage-sat reproduktion poster venstre såsom:

Clear Glass Knobs og håndtag i Mint Green (Yeah!), Pink og klar


Chrome Badeværelse Hardware med gammeldags White Porcelænstænder DetailingKohler Memoirs Line af toiletter og Square piedestal SinksIf du får en chance (og du har tålmodighed til at se gennem kaos dig selv med meget lidt hjælp rundt), så kunne det være en god tur til lager op til fremtidige projekter.

tirsdag den 17. marts 2009

Pictures ikke ligge

fotomontage tidslinjen, 1850-2007. Spirit fotografering, trick fotografering, tegneserie montager, Photoshop osv.
Jeg ville ønske, du kunne forstørre disse billeder.



Men jeg er glad for at have lært om Cottingley Fairies .

torsdag den 12. marts 2009

Please Please Please Tilgiv mig, Herre Rush ....

Groveling til oppustet, svedig, bloviating narkoman, der er de facto leder af GOP har aldrig været nemmere, med republikanske Apology Machine.� � Deltag i frynset resterne af det republikanske parti, som de stræber efter at indsnævre deres appel endnu længere! �
Husk, Rush påstande 20 millioner lyttere anda 65 millioner mennesker stemte for Barack Obama, men matematik, som vi kender, har en kendt liberal bias.�

onsdag den 4. marts 2009

parasitter, der tr�kker deres egen v�gt

Kløe at starte en ny karriere? Du vil måske tænke på at åbne din egen loppe Circus .
Den første registreres loppe cirkus er fra 1751 nær Durham Yard, i Strand. John C. Ruhl (pdf, tredje kolonne), der vises første loppe cirkus i Amerika i slutningen af 1800-tallet. I 1901, William Heckler åbnet en loppe cirkus i Florida, i sidste instans afvikling i Hubert's Museum , en skilling Museum ud af Times Square. Cirkus lukkede i 1957, men du kan starte din egen. Den hårde del bliver Ahold pulex irritans , eller menneskelige loppe. Hund lopper har en kort levetid og ikke meget udholdenhed. Uddannelsen starter med undervisning i de lopper ikke at hoppe, ved hjælp af en lukket grundt jar. De lopper vil lære ikke at hoppe højere end to tredjedele højden af krukken. Efter dette, en halsbånd lavet af ekstremt tynde wire er monteret på. Derefter se, hvad træk særlig lopper besidde (styrke, sparker, dans) fastlægge den rolle hver loppe vil spille. Du kan købe en planer for fase , eller, hvis levende lopper gøre din hud gennemgå, tidligere kunstnere er til salg .

søndag den 22. februar 2009

You've Got Mail 1

Desværre i runup at komme til New York på fredag, det ser ud til 24 timer er ikke nok, og udstationering lider lidt ...

Derfor I'm lamely drejning til den mail, som jeg modtager på kontoret og drejning, at i det tema, du jour. A rubrik kom i dag, at der faktisk gjorde mig gøre en dobbelt take. jeg mener jeg bruges til at spille med papkasser for fattige til Barbie ..., så for mig at gisper på en boks må betyde det er ret spesh. Når jeg sagde før i tiden, at ASOS er blevet upping deres spil på forskellige måder, jeg havde ikke forventet en smagfuld og diskret shoe box bolig deres ASOS præmie sko vifte med en magnetisk og farvebånd lukning til arrive. Eller for at komme med klud støv bags. Eller bedst af alt en Polaroid af sko sidder fast i slutningen af box. Yeah yeah, Polaroids om sko kasser, intet original. Still jeg ikke ville gøre indsigelse mod dette shoeboxing system, hvis det ikke var for faktum, at jeg ville ende beskydning mere for filmen end de faktiske shoes. En pæn gestus alt i alle.

Kun fangsten Desværre denne lokkende og fremragende emballage er blevet oprettet for et par at vælge peeps, der fik et gratis par shoes. De ikke så diskret kat ud af den sorte sko bag. Ikke sikker på, hvorfor og hvordan de gjorde deres vej til mig, men jeg gjorde opfordre ASOS peeps at gøre denne tilgængelig for alle customers. Hvis gange bliver hårdt, det er disse overraskende lille hånd, der gør High Street køb memorable. Sko mental postit note, hvis du will. Endnu vigtigere er det, hvis de er tilføje Ordet "Premium" som en etiket, som afspejles i prisen, så den dejlige emballage bør ikke huden ud for deres back.

Og sko et retfærdigt gik efter noget sort og nyttigt for mig at gussy op på andre måder, og jeg sender boyf off at gå gal i haberdashery butik jeg har tyet til bruger og misbruger ham som en bydreng ....... i dag, de tilfældigvis er parret med mine neon gule Marios trackies og nogle neon kniplinger.

Promise vil jeg komme i gang neon hest snart ...

fredag den 6. februar 2009

Kloning pas kortet RFID'er

Pas RFID'er klonede engros ved $ 250 eBay auktion amok. " Bruger billige hyldevarer komponenter, en informationssikkerhed ekspert har indbygget en mobil platform, der kan klone et stort antal af den unikke elektroniske identifikatorer anvendes i USA persondatakort, og næste generation drivere licenser. De $ 250 proof-of-concept-enhed - der forsker Chris Paget bygget i sin fritid - driver ud af sit køretøj og indeholder alt det nødvendige for at sniffe og derefter klone RFID eller Radio Frequency Identification, tags. Under en nylig 20-minutters kørsel i downtown San Francisco, det held kopieret RFID tags af to persondatakort uden ejernes viden. " [ Via ]

onsdag den 4. februar 2009

Teenage b?r opkaldt efter KM Gruppen udfordringer forbud

Den Kent Messenger Gruppen har vundet retten til at n?e to teenagere, der sparkede en 13-?g i hovedet efter han var blevet sl? bevidstl?

fredag den 23. januar 2009

V?ing I og Out

Papbelt2
� Jeg v?ede en nat at have dr?om en bestemt klasse i grundskolen, hvor vi var v? b? af papir til at foretage en basket.�jeg egentlig dr? den sekvens, hvor min ven p?kolen p?et tidspunkt, Sarah Hill begyndt at kalde mig Sarah Hill ... medmindre vi var ogs?aevning paper.�Det er alle en smule fuzzy i hovedet og jeg tror, de to h?elser blev adskilt fra hinanden i det virkelige liv, men i min dr?det hele kom sammen i en slags sl? relapse.�Anyway .. . Jeg ?ede at nyde papir vaevning lige s?oget at g?uden s?ige form?/ motive.�Kind of gerne leger rundt med PVA lim, bare fordi jeg kan lide den m?, den t?r p?ingene, og du kan fl?et fra (at lyde mindre ulige end det ser ud p?apir). �jeg kan v? den eneste one.�

Endnu i Paperchase paletten af Luella S/S 09 tog fat i mig, og n?jeg f?den tilbage og begyndte at flette en udefineret rektangel blot for d?n af det, jeg troede, jeg kunne lige s?odt g?brug af min meningsl?Redux motion og pakket det omkring taljen som et b?e langs med tilsvarende t?r nuancer ...

bare ikke kan f?arverne ud af mit hoved ...
Papbelt1

Papbelt3

(Ruffled differentieret lyser?jole, Den dovne Ens orange og lyser?jole nedenunder, Gap lilla silke optjent p?oppen, lavendel Alene str?r, mIE mIE x Pop sko)

mandag den 19. januar 2009

lørdag den 10. januar 2009

vestlige shoot outs

Det er nogle af de vestlige stil shoot outs, at Film Studies studerende har gjort i deres sidste par film lektioner. Disse virksomheder er fra Q blok, de andre grupper arbejde vil blive tilføjet senere i week.�