mandag den 14. december 2009

Ny USPTO direktoer David Kappos Henvendelse om svig og andre TM Issues

David Kappos, Under Secretary of Commerce for intellektuel ejendomsret og direktør for USPTO, talte på AIPLA årsmøde i Washington, DC den 15. oktober 2009. Hans fulde bemærkninger kan findes her. Mange af hans bemærkninger behandles med patent-relaterede emner, men han havde også et par ting at sige om varemærket side af PTO:


Vi har startet på et ambitiøst projekt om at modernisere vores TM it-systemer. Vores mål er, at praktiserende læger til at kunne holde dockets on-line, har tidstro adgang til ansøgning og registrering filer, modtage påmindelser og opdateringer fra USPTO og har web-services er skræddersyet til en praktiserende grad af ekspertise.
Vi arbejder med Trademark Offentlige Rådgivende Udvalg for opsøgende arbejde for samfundet for at høre, hvilke funktioner du ønsker på webstedet.
I et andet positivt skridt for Varemærker, endte det CAFC afgørelse i Bose-sagen, hvad jeg synes var en alt for aggressive og alt for bred fortolkning af bedrageri på TM kontor. Den CAFC har givet os god vejledning i Bose beslutning. Nu er vi nødt til at anvende denne vejledning i forbindelse med vores brug-baseret TM-system.
Som et praktisk anliggende, er kontoret ser et stigende antal ansøgninger med store lister over gode og tjenesteydelser, både i brug og intent-to-use cases. Behandlingen af advokater har en begrænset række juridiske og praktiske værktøjer til at håndtere sådanne ansøgninger. Og en bruger-baseret varemærke system falder fra hinanden, hvis de erklæringer om anvendelse er upålidelige.
Jeg har bedt vores TM ledelsen at engagere varemærkeindehavere og varemærke bar i drøftelserne om dette spørgsmål. Vi ser frem til at nå frem til en langsigtet løsning, som virker for kontoret og ansøgeren samfund.
Direktørens sidste to kommentarer er dem, jeg finder mest interessant. Er det tid til at kræve en model for anvendelse af hvert punkt er anført i punkt 1 (a) identifikation af varer / ydelser?
.