lørdag den 5. september 2009

Hvordan man udformer en Koekken


Grundlæggende Tips til Køkken Remodeling
Køkkener kommer i alle former og størrelser, der tegner sig for en masse af deres udfordring - og en masse af deres appel. Det samme frysere, apparatur og afdække materialer kan se helt anderledes i en andens hjem end i Deres. Stock frysere kan gives et unikt udseende med næsten ubegrænset specialgrafit finishmidler og en udskiftning af hardware. Hvis dit budget kan rumme brugerdefinerede frysere, dine valg, er endnu større. Countertop materialer, der allerede er kommet i en lang række valg, men de kan tilpasses yderligere med særlige routing eller Indsatser bands i en anden farve eller materiale. Det samme gælder for gulve, vægge og in-køkken spisestue møbler. Så selv om dit køkken er små og almindelige, er det ikke håbløst!

Du kan omdanne det til et bemærkelsesværdigt rummet i modsætning til nogen andens. Producenter og designere har set det hele, og slutresultatet er, at du kan have alle de faciliteter, du ønsker og har brug for, selv i et lille køkken. Kyndige, pladsbesparende produkter er tilgængelige for ejeren af den lejlighed størrelse Condo, co-op, eller Townhouse køkken. Du vil opdage, at bekvemmelighed har ikke til at komme alene i den store økonomi størrelse.

At skabe et særligt rum, dit første skridt er at se på dit køkken med tanke på, hvad der kunne tjene som et knudepunkt. Et stort vindue, alkove, eller lange mur kan være begyndelsen. Drage fordel af en bank af smukke vinduer med en iøjnefaldende counter, der kører længden af vinduet væg. Hvis du elsker at underholde og er så heldige at have rigelig plads, overveje at fastsætte dit værelse op til at omfatte to back-to-back køkkener, en med en full-størrelsesområde, et køleskab, ovne, og en vask, og den anden med en is-maker, en vin chiller, en anden vask, et mini-køleskab, og en mikroovn, plus et væld af oplagring. Stort set alt hvad du drømmer op kan gennemføres med hjælp fra en talentfuld design team. Det er op til dig!

Om dit rum er store eller små, og om det endelige resultat, du ønsker, er smuk eller temmelig vilde, kan du gøre bedst hvis du stick tæt på følgende grundlæggende anbefalinger.

Prøv at holde den lineære afstand mellem vask, køleskab, og cooktop mellem 12 og 23 fod.


Holdning synkehastigheden mellem de to andre apparater, da det bruges oftest. (Vasken placering kan afhænge af eksisterende VVS-linjer.)


Tillad for 36 inches af counterspace til højre og 30 inches til venstre for rækken og synker, hvis det overhovedet er muligt, hvis ikke tillade, at mindst 24 inches og 18 inches.


Det er fristende at placere en stor køleskab og indbygget i væggen ovnen ved siden af hinanden, men forsøger ikke at; hver skal have sin egen landing plads på begge sider af apparatet for sikkerheden.


Prøv at omfatte mindst 10 lineære fødder både base frysere og øvre frysere.


Udnyt doven Susans at gøre potentielt spildt hjørner fuldt funktionsdygtigt.


Brug pull-out skuffer i stedet for at nå frem-in, konventionelle frysere for største bekvemmelighed. Hvis du renoveres eksisterende frysere, har pull-out bakker installeret.


Overvej barrierefrit design og produkter. De gør livet lettere for børn, gravide kvinder, og seniorer samt personer med handicap. De vil også tilføje, at levetiden på dit køkken.
Den største faktor for, hvilken type køkken du kommer med, vil blive form af værelse selv. I næste afsnit vil vi udforske nogle køkken-forme overvejelser.