søndag den 13. september 2009

Jamaicanske stjerner sikkerhedsgodkendelsesprocedure for Berlin

Atletik VERDEN CHAMPIONSHIPSVenue: Olympic Stadium, Berlin Dato: 15-23 august Dækning: Watch aktionen live og højdepunkter på BBC Two, BBC HD, røde knap, Radio 5 live og BBC Sport hjemmeside (video til britiske brugere) Fuld BBC dækning Detaljer

Fem top jamaicanske løbere herunder Asafa Powell er sikkerhedsgodkendt til at konkurrere i verden Champions, Powell \ 's agent Paul Doyle har hævdet.

Powell, olympiske mestre Shelly-Ann Fraser og Melaine Walker, plus Brigitte Foster-Hylton og Shericka Williams havde ubesvarede team uddannelse.

Det fik de nationale forbund til at overveje at tage dem fra holdet.

Men Doyle sagde den jamaicanske Amateur Athletics Association efterfølgende havde en ændring af hjerte over sagen.

Han sagde: "JAAA fremsendt en skrivelse til International Association of Athletics Federations beder om atleter, der skal fritages fra startpunktet lister.

"Nogle diskussioner sket, og den jamaicanske føderation sendt endnu et brev om, at deres tidligere brev trækkes tilbage. Fjernelse af atleter var ikke godt for nogen. Hvis atleter don \ 't get til at køre alle taber."

Powell har tidligere sagt det indre tvist var skader holdet, hævder: "For de forbund, der skal bekæmpe dine egne atleter ikke giver mening."

606: DEBAT

"De JAAA bør forbyde al MVP sportsfolk. Det samme sker på de olympiske lege sidste år"


djkbrown2001

Den tidligere 100m verdensrekord indehaver sagde de fem atleter, som alle er vejledes af Stephen Francis på MVP Track Club, ikke vidste, de havde til at deltage i Nürnberg lejren.

"Vi vidste ikke, lejren var obligatorisk," siger han. "Vi besluttede at foretage en ændring i år og behandle dette mesterskab som en normal track møde. Jeg gætte på, at forårsaget alle problemet," sagde han tilføje Føderation har været på kant med Francis i nogen tid.

Powell, betragtes som en af de potentielle challengers til stipendiaten jamaicanske Usain Bolt, den tredobbelte olympiske guld medaljevinder og 100m og 200m verdensrekord indehaver, for guldmedalje i Berlin.

Alle fem er medlemmer af Maksimering Velocity Power (MVP) Track Club.