tirsdag den 29. december 2009

Walking the Plank

OK, klart jeg har fået alt for mange projekter i gang, når jeg ikke kan skelne vinyl plankegulve fra vinyl beadboard. Afbud til Kate! Sikke en goof jeg.

Her er vinyl planke du ledte efter.
Det er lavet af et selskab kaldet Novalis. Det leveres i 4x36 strimler. Selv om det dækker det samme kvadratmeter i rummet som en 12x12 firkantet det gør det i en anden form.
Ord kan ikke beskrive, hvor meget lettere det er at arbejde med denne dimension heller. Jeg har lagt ned mere end min andel af vinylgulve, og dette var en af de letteste job nogensinde.
Folk kan snakke skrald om skræl og stok vinyl alle de ønsker, men jeg virkelig godt lide det her. Ja, kan det være billigt ud, men jeg tror ikke, det her er.
Jeg kan ikke fortælle dig hvor mange gange folk ville stå i spisesalen og kig i køkkenet og sagde: "Åh, du lægger træ ned." Først når de virkelig så ud - eller efter at jeg gjorde det ud - tog de mærke til det var vinyl. Selv da ville de fleste mennesker trimmet ned og røre ved det! Her er det i vores gamle køkken, så du kan se, hvordan det ser ned.

Wow! Jeg stadig savner det. Den gamle køleskab? Ikke så meget! Gulvet tjent os godt i mere end tre år. Det var behageligt at gå på, meget holdbare og nemme at rengøre. Jeg næsten græd, da jeg rippede det op til at starte Prepping for den nye porcelæn flise. Det er tyk, men du kan klippe det med et hjælpeprogram kniv. Endnu en god egenskab.

Og jeg kan ikke sige nok om, hvor meget bedre planke størrelse er at arbejde med end kvadratisk. Det gjorde at komme rundt om kejtet kanter, kabinet og døråbninger skabe meget let at håndtere.
Jeg tror både Lowe's og Home Depot bære det. (Og jeg er temmelig sikker på det er Lowe's, fordi jeg har lige set noget af det for nylig.) Det er sådan noget som 98 cent en kvadratfod. De sælger både æsker med 30 og i de enkelte bånd, som kan være temmelig praktisk.
Det er lidt pebret for vinyl, overvejer du kan få nogle sorter af porcelæn på, at pris og endnu billigere, men det er det værd.

Det leveres i to nuancer, det ene er den mørkere af de to. Den anden er mere af en lysere farve egetræ. Jeg har stadig næsten en hel kasse med det, og jeg diskuterer, om dette ikke kunne være en god mulighed for vaskerum gulvet - når jeg kommer rundt til erstatning af crappy flise dernede.

søndag den 20. december 2009

Vigtigt Goer-det-selv Boligforandring Advice

Ofte er jeg spurgt af boligejere, hvis de tror, at de kan bygge noget på egen hånd. Jeg ofte ender med at forklare tingene for dem, og det er temmelig forvirrende. Jeg vil gerne give nogle husejere og byggeri handyman nogle gør-det-selv Boligforandring rådgivning, om projekter, som jeg synes, de bør undgå, og hvorfor.

1. Arbejde på Electrical Service Boxes

Jeg ved virkelig ikke anbefale nogen, der mangler erfaring med at arbejde med elektriske, være at arbejde på det overhovedet. Når det kommer til det elektriske service boksen reparationer, hvis du ikke har nogen erfaring med at arbejde på dette specifikke område, jeg foreslår dette til alle boligejere og gør-det-selv, holde sig væk fra elektriske service magt kasser. Elektricitet kan være ekstremt farligt for dit helbred, så tag mit råd, er dette kommer fra en ekspert på området.

2. VVS Water Supply Lines

Jeg kan ikke anbefale nogen, der ikke har nogen erfaring med at arbejde med VVS vandforsyning linjer, fordi hvis de pause, eller hvis din reparation, ikke holder ordentligt, kan du ødelægge en stor del af dit hjem. Dette billede, du har lige fået gennem at sætte en ny vandhane i, alt ser godt ud, men det er tid for dig at gå til din baseballkamp. Du kommer hjem omkring fire timer senere, og hele huset er oversvømmet med vand.

Den slags ting sker, og du skal tage råd fra en ekspert her. Det er endda sket for mig, og jeg forstår den proces, ganske god. Hvis du har planer om fastsættelse af en VVS vandforsyning linjer, skal du sørge for at du kan bruge den tid, at holde øje med dit nye hjem reparation. Hvis du vil have nogen problemer med dem, vil de normalt ske inden for de første par timers brug.

Jeg håber dette hjælper, nogle gange er det bedre at betale en professionel, men jeg kan forstå, ethvert intelligent person, er interesseret i at spare et par dollars og lære nye færdigheder.

Hvis du virkelig er interesseret i kælderen ombygninger og reparationer, skal du klikke på dette link Hjem Reparation Billeder og rådgivning. Få nogle gode hjem reparation råd, som kan gøre en stor forskel på enhver af Deres hjem remodeling projekter.

Hvis du bor i det nordlige San Diego County eller South Orange County, og du leder efter en god entreprenør, Klik på dette link Vista Home Reparation Contractors

Greg Vandenberge arbejder på internettet til at fremme uddannelse for at skabe enkle at følge vejledninger og hjem bygning bøger til at hjælpe professionelle entreprenører samt weekend krigere. Han har netop afsluttet en Home Buyers Guide til at tage nogle af de frustrationer ud af home-shopping.

Tak fordi du læste Mine artikler

mandag den 14. december 2009

Ny USPTO direktoer David Kappos Henvendelse om svig og andre TM Issues

David Kappos, Under Secretary of Commerce for intellektuel ejendomsret og direktør for USPTO, talte på AIPLA årsmøde i Washington, DC den 15. oktober 2009. Hans fulde bemærkninger kan findes her. Mange af hans bemærkninger behandles med patent-relaterede emner, men han havde også et par ting at sige om varemærket side af PTO:


Vi har startet på et ambitiøst projekt om at modernisere vores TM it-systemer. Vores mål er, at praktiserende læger til at kunne holde dockets on-line, har tidstro adgang til ansøgning og registrering filer, modtage påmindelser og opdateringer fra USPTO og har web-services er skræddersyet til en praktiserende grad af ekspertise.
Vi arbejder med Trademark Offentlige Rådgivende Udvalg for opsøgende arbejde for samfundet for at høre, hvilke funktioner du ønsker på webstedet.
I et andet positivt skridt for Varemærker, endte det CAFC afgørelse i Bose-sagen, hvad jeg synes var en alt for aggressive og alt for bred fortolkning af bedrageri på TM kontor. Den CAFC har givet os god vejledning i Bose beslutning. Nu er vi nødt til at anvende denne vejledning i forbindelse med vores brug-baseret TM-system.
Som et praktisk anliggende, er kontoret ser et stigende antal ansøgninger med store lister over gode og tjenesteydelser, både i brug og intent-to-use cases. Behandlingen af advokater har en begrænset række juridiske og praktiske værktøjer til at håndtere sådanne ansøgninger. Og en bruger-baseret varemærke system falder fra hinanden, hvis de erklæringer om anvendelse er upålidelige.
Jeg har bedt vores TM ledelsen at engagere varemærkeindehavere og varemærke bar i drøftelserne om dette spørgsmål. Vi ser frem til at nå frem til en langsigtet løsning, som virker for kontoret og ansøgeren samfund.
Direktørens sidste to kommentarer er dem, jeg finder mest interessant. Er det tid til at kræve en model for anvendelse af hvert punkt er anført i punkt 1 (a) identifikation af varer / ydelser?
.

mandag den 7. december 2009

Roll on November ...




Det var den uge, at temperaturen faldt 10 ° C natten over. Sidste søndag gik jeg til havecenter kun iført en T-shirt (ja, nej - jeg havde bukser på også, men du ved hvad jeg mener ...) I dag er jeg sidder derhjemme med varme på, og jeg har endnu ikke havde lagt på en langærmet jumper (det er en trøje til alle, der bor vest for County Kerry).




Det startede med to dage med kraftig vind. Vinden er usædvanligt i Milano, men meget velkomne - det blæser væk pall af smog, som normalt indhyller byen. Og i sidste uge, var det Foehn blæser.





Nu, jeg er sikker på jeg har sendt over Foehn før - men jeg kan ikke for livet for mig at finde stillingen. Var det en jeg startede, og derefter slettes? Hvem ved. Men undskyld hvis du har læst dette før.

Den Foehn er en vind, der opstår omkring en bjergkæde. Det har forskellige navne i forskellige lande - Helm vinden i Storbritannien, Chinook i USA og Canada, Bergwind i Sydafrika - og mange, mange flere. Spørg mig ikke at forklare i detaljer - det er noget om \ "forskellige adiabatisk bortfalder satser af fugtig og tør luft. \" Ja, ja - måske det er derfor jeg slettet post ...

Det er en stærk, Gusty vind, som i Milano normalt bringer ned grene fra træer og ofte træerne selv. Men det er en varm vind - når Foehn blæser temperaturen normalt stiger.
Så det var endnu mere af et chok at vågne op til fem næste morgen, fryser ihjel. Temperaturen havde styrtdykkede natten, og det eneste tæppe, som vi havde brugt var bare ikke nok mere.


Resten af ugen har været en konstant travlt med at indhente det forsømte. Vintertøj er kommet ud af skabene, er planter kommer ind fra balkonen (ja, så fortvivl ikke - jeg vender tilbage til de planter i et minut), og på ture til supermarkedet, er jeg ikke længere strømpe op med salat, men med bønner, linser, og andre ting for gode hjertelig supper og gryderetter.
Planterne på altanen kan ikke lide det mere, end vi gør. De billeder er fra ti dage siden - den plumbago stadig var i fuldt flor, var solsikke at udvikle en god høst af frø hoveder og petunias og morgenfruer var der værdsætter den køligere vejr og ser bedre ud end de havde i august. Nu er de leder betydeligt shell chokeret.

Dette er den solsikke i dag. Jeg skal spare Dem for andre - det er en familie blog.



Og altid optimist i haven, i de sidste par uger, med temperaturer omkring 20 ° C - det er 68 ° F - Jeg var stadig laver nogle sene såning. Nu med temperaturer omkring 10 ° C/50 ° F, tror jeg, var jeg spilder min tid.
Men hver årstid har sine fordele og som et sæt af planter dør, en anden altid tager over. Se på dette foto af solsikke igen. Se chrysanths bag det? Og se, hvor mange knopper? Roll on November ...






tirsdag den 1. december 2009

Small Town Shadows-6x6-$ 100

$ 8 s / h
at købe klikke på \ "køb nu \"-knappen for at betale med PayPal eller kreditkort