torsdag den 23. september 2010

Deling glaeden ved at skabe Android Apps med Alle

Deling glæden ved bygning software med nogen, der ikke har en baggrund som ingeniør er svært. I dag er det fik en lidt lettere med App Inventor for Android.

App Inventor for Android er en Google Labs projekt, der gør det muligt at skabe komplekse Android-applikationer uden at skulle skrive en kode. Dette skyldes, i stedet for at skrive kode, kan du visuelt design den måde app ser ud og bruge blokke til at angive adfærd.


Dette hjælper indføre begreber om logik og programmering på en overbevisende måde, uden at fare vild i syntaks og kode. Og mens App Inventor for Android ikke har alle funktioner til rådighed i de nyeste Android SDK, er det blevet brugt til at skabe nogle meget overbevisende applikationer.

For mere information om hvordan du deltager, tage et kig på meddelelsen om Google Blog.

Vi glæder os til at se, hvad du tænker og høre om dine historier. Og ja, det ironiske i at skrive et Google Code blog-indlæg om at undgå behovet for at koden ikke er spildt på mig. :-)

App Inventor for Android er muligt på grund af nogle betydelige arbejde, der udføres inden for forskning i uddannelse computing både inden for og uden for Google. Udtænkt af Hal Abelson (besøge fakultetet), App Inventor for Android er et forsøg på at se, om karakteren af indledende computing kan ændres.

Af Ali Pasha, Developer Google Planer