fredag den 12. februar 2010

Hele Hawg happenin '

Du ved, hvad der er gamle og kedelige og ikke gøre folk ønsker at spise kød? Eventyr, det er hvad! Little Red Riding Hood. Yeah, right. Hvem kan forholde sig til det? Ridning hætter gik ud et eller andet sted omkring 1790.

Eventyret er en form moden til genoplivning!

For eksempel, hvis det, ophold hos os her, hvad nu hvis, i stedet for en Riding Hood, vi gik med en avanceret prikkede sundress og parasol?

Du ønsker at holde kurven? Sikker på, at holde kurven. God tie-potentiale. Sælg kid-size kurve. Gavekurve er en stedsegrøn produkt.

Okay. Nu. Det er her det bliver lidt tricky. Skifte den pige for en gris. Giv det en chance for at løse. Giv det et minut. Se, du holder ulven, og grisen er på vej til højre for det! Så du stadig fik volden går for dig. Eller, nej. Vente. Brainstorm. Grisen er glad for det! Ja, er grisen går til det. Det er vold, men grisen er i på det. Du vil egne Blød vold!

Sæt det sammen. Lille gris er springer gennem skoven, tra la la. Hun går lige ind i ulven. Wolf gør hans ting. Rovdyr, byttedyr, Bing bang boom. Nu er du flytter grill.







Addendum: Endelig, for det lille knap. Kickeren. Hack off grisens hale-du ved, de krøllede haler de fik? Hack det af og bruge det til en apostrof. Kan du forestille dig det?