onsdag den 17. februar 2010

Chutzpah

Chutzpah: Leo Røsten i glæderne ved jiddisch definerer chutzpah som \ "galde, uforskammede nerve, frækhed, utrolige 'indvolde,' formodning plus arrogance, som ingen andre ord, og ingen andre sprog kan leve op til. \" I den forstand chutzpah udtrykker både stærke misbilligelse og en modstræbende beundring. I det samme arbejde Røsten også defineres begrebet som \ ", at kvalitet er nedfældet i en mand, der dræbte hans mor og far, kaster sig på nåde af retten, fordi han er forældreløs. \"

Washingtonpost.com:

En påstået forsøg på at sprænge transatlantiske fly fra Amsterdam til Detroit i julen ville være altopslugende for administratoren af Transportation Security Administration - hvis der var en.

I stedet stillingen er ledig, fordi Sen Jim DeMint (RS.C.) har holdt op præsident Obama kandidat i et forsøg på at forhindre TSA arbejdstagere fra at tilslutte sig en fagforening.

DeMint, i en erklæring, sagde Umar Farouk Abdulmutallab's påståede forsøg på angreb i Detroit \ "er et perfekt eksempel på, hvorfor Obama administration bør ikke unionize TSA. \"

Få det? Hvis TSA unionizes, vil det ikke være i stand til at stoppe terrorangreb. Vi er så dedikeret til dette princip, nu skal vi til at gøre TSA lederløs. Den omstændighed, at der var et forsøg på et terrorangreb i løbet af dette interregnum bare viser vores udgangspunkt, selv om TSA var ikke på tidspunktet for forsøget, unionized.

Sheer chutzpah.