mandag den 28. september 2009

Favorit Blogs: Soulemama

Amanda Soule er en TypePad blogger og forfatter, og en drivende kraft i den TypePad samfund. Vi gjorde en hurtig Q & A med hende om hendes blog, hendes seneste bog, og som i TypePad verden, du bør holde op med!

Q: Hvor længe har du været blogge med TypePad?
A: Jeg har været blogge med TypePad siden februar 2005.

Q: Hvad fik dig til at vælge TypePad som en blogging platform?
A: Jeg begyndte faktisk at blogge inden da med en anden platform, men flyttede til TypePad, så jeg kunne have mere kontrol over udseendet af min blog. Evnen til at tilpasse min blog så meget som jeg gør med Typepad er virkelig vigtigt for mig (og jeg ved, der er en masse jeg har ikke engang udnyttet i endnu!).

Q: Hvordan er din blog og din bog hjalp hinanden til at blive en succes?
Jeg tror, de har arbejdet sammen godt - folk synes at både ført til mine bøger fra bloggen, samt bragt til bloggen fra de bøger! Bloggen, er imidlertid, hvor \ "det hele begyndte \" så at sige - det er gennem den blog, som jeg oprindeligt blev kontaktet af en forlægger og begyndte at skrive bøger. Den blog har fortsat (næsten hver dag i fire og et halvt år!) At bevæge sig på sin egen tur, men det er også blevet et rum, hvor jeg kan dele nyheder, opdateringer og samtaler i forbindelse med bogen projekter jeg arbejder på. For nylig med udgivelsen af Handmade Home, har jeg gjort en lille smule "bag kulisserne" stillinger om bogen, der har været en rigtig sjov måde at bygge bro over den blog og bøger.

Sp: Er der nogle cross-stillinger (så at sige) med din blog og din bog? Indhold, der har udviklet sig fra den ene til den anden og "bygges bro over den kløft", som det var?
Ofte vil blogindlæg være en hoppe off point for noget, som senere ender i en bog projekt. Og helt sikkert, er at skrive den blog er blevet en utrolig daglige praksis skriftligt sig selv, så den giver næring til de bøger på den måde.

Q: Hvad er din yndlings kommentar / interaktion fra en ny person, du har haft gennem din blog?
A: Det er altid en godbid og en sød overraskelse at finde ud af, at en person jeg respekterer og beundrer er en læser af min blog. Jeg har \ "met \" så mange smukke mennesker over hele verden gennem denne verden for at blogge - det er fantastisk, virkelig, hvordan blogging har magt til at skabe forbindelser og samfund i de måder, som det gør. Jeg er så taknemmelig for det.

Q: Hvem ville du anbefale, at folk, der kan lide din blog kan du følge på TypePad?
Jeg har faktisk ikke læst en masse af blogs, som det meste af min tid på nettet bliver brugt skrive, arbejde, og blogging! Kind of ironisk, jeg kender. Men jeg har læst et par - en blanding af venner, som jeg elsker at tjekke ind på, og et par, der inspirerer mig så meget, jeg bare nødt til at se på hver dag. Her er nogle TypePad blogs, at læserne af mine måske gerne også:
Angry Chicken, Ali Edwards, Elsa Mora, Beauty, der bevæger sig, æbler til Poppy Anne, Sy befriet, House Wren Studio, og The Little Travelers.



tirsdag den 22. september 2009

Les Paul, 1915-2009

Les Paul, musiker, pioner multitrack optager, og skaberen af en af de mest succesrige og genkendelige guitarer i historien, gik i en alder af 94.
Kendt af guitarister over hele verden gennem den guitar, som bærer hans navn (bygget i første omgang ved hjælp af en luns af 4 "x4" tømmer), Les Paul også får æren for at være den første til at udvikle flerspors optagelse i 1955 at løse støjproblemet at bruge overdubbing teknik, der anvendes på det tidspunkt. Bortset fra at frigive mange populære jazz guitar albums overalt i 40'erne og 50'erne, havde han et radioprogram og en kort tv-show sammen med sin kone, Mary Ford, i begyndelsen af halvtredserne. Han vandt to Grammyer for hans 2005 album American Made World Played (bringer hans samlede til 7), og selv for nylig spillede regelmæssigt på Iridium Jazz Club i New York. Han har efterladt en varig indflydelse på amerikansk musik og kultur.

søndag den 13. september 2009

Jamaicanske stjerner sikkerhedsgodkendelsesprocedure for Berlin

Atletik VERDEN CHAMPIONSHIPSVenue: Olympic Stadium, Berlin Dato: 15-23 august Dækning: Watch aktionen live og højdepunkter på BBC Two, BBC HD, røde knap, Radio 5 live og BBC Sport hjemmeside (video til britiske brugere) Fuld BBC dækning Detaljer

Fem top jamaicanske løbere herunder Asafa Powell er sikkerhedsgodkendt til at konkurrere i verden Champions, Powell \ 's agent Paul Doyle har hævdet.

Powell, olympiske mestre Shelly-Ann Fraser og Melaine Walker, plus Brigitte Foster-Hylton og Shericka Williams havde ubesvarede team uddannelse.

Det fik de nationale forbund til at overveje at tage dem fra holdet.

Men Doyle sagde den jamaicanske Amateur Athletics Association efterfølgende havde en ændring af hjerte over sagen.

Han sagde: "JAAA fremsendt en skrivelse til International Association of Athletics Federations beder om atleter, der skal fritages fra startpunktet lister.

"Nogle diskussioner sket, og den jamaicanske føderation sendt endnu et brev om, at deres tidligere brev trækkes tilbage. Fjernelse af atleter var ikke godt for nogen. Hvis atleter don \ 't get til at køre alle taber."

Powell har tidligere sagt det indre tvist var skader holdet, hævder: "For de forbund, der skal bekæmpe dine egne atleter ikke giver mening."

606: DEBAT

"De JAAA bør forbyde al MVP sportsfolk. Det samme sker på de olympiske lege sidste år"


djkbrown2001

Den tidligere 100m verdensrekord indehaver sagde de fem atleter, som alle er vejledes af Stephen Francis på MVP Track Club, ikke vidste, de havde til at deltage i Nürnberg lejren.

"Vi vidste ikke, lejren var obligatorisk," siger han. "Vi besluttede at foretage en ændring i år og behandle dette mesterskab som en normal track møde. Jeg gætte på, at forårsaget alle problemet," sagde han tilføje Føderation har været på kant med Francis i nogen tid.

Powell, betragtes som en af de potentielle challengers til stipendiaten jamaicanske Usain Bolt, den tredobbelte olympiske guld medaljevinder og 100m og 200m verdensrekord indehaver, for guldmedalje i Berlin.

Alle fem er medlemmer af Maksimering Velocity Power (MVP) Track Club.

lørdag den 5. september 2009

Hvordan man udformer en Koekken


Grundlæggende Tips til Køkken Remodeling
Køkkener kommer i alle former og størrelser, der tegner sig for en masse af deres udfordring - og en masse af deres appel. Det samme frysere, apparatur og afdække materialer kan se helt anderledes i en andens hjem end i Deres. Stock frysere kan gives et unikt udseende med næsten ubegrænset specialgrafit finishmidler og en udskiftning af hardware. Hvis dit budget kan rumme brugerdefinerede frysere, dine valg, er endnu større. Countertop materialer, der allerede er kommet i en lang række valg, men de kan tilpasses yderligere med særlige routing eller Indsatser bands i en anden farve eller materiale. Det samme gælder for gulve, vægge og in-køkken spisestue møbler. Så selv om dit køkken er små og almindelige, er det ikke håbløst!

Du kan omdanne det til et bemærkelsesværdigt rummet i modsætning til nogen andens. Producenter og designere har set det hele, og slutresultatet er, at du kan have alle de faciliteter, du ønsker og har brug for, selv i et lille køkken. Kyndige, pladsbesparende produkter er tilgængelige for ejeren af den lejlighed størrelse Condo, co-op, eller Townhouse køkken. Du vil opdage, at bekvemmelighed har ikke til at komme alene i den store økonomi størrelse.

At skabe et særligt rum, dit første skridt er at se på dit køkken med tanke på, hvad der kunne tjene som et knudepunkt. Et stort vindue, alkove, eller lange mur kan være begyndelsen. Drage fordel af en bank af smukke vinduer med en iøjnefaldende counter, der kører længden af vinduet væg. Hvis du elsker at underholde og er så heldige at have rigelig plads, overveje at fastsætte dit værelse op til at omfatte to back-to-back køkkener, en med en full-størrelsesområde, et køleskab, ovne, og en vask, og den anden med en is-maker, en vin chiller, en anden vask, et mini-køleskab, og en mikroovn, plus et væld af oplagring. Stort set alt hvad du drømmer op kan gennemføres med hjælp fra en talentfuld design team. Det er op til dig!

Om dit rum er store eller små, og om det endelige resultat, du ønsker, er smuk eller temmelig vilde, kan du gøre bedst hvis du stick tæt på følgende grundlæggende anbefalinger.

Prøv at holde den lineære afstand mellem vask, køleskab, og cooktop mellem 12 og 23 fod.


Holdning synkehastigheden mellem de to andre apparater, da det bruges oftest. (Vasken placering kan afhænge af eksisterende VVS-linjer.)


Tillad for 36 inches af counterspace til højre og 30 inches til venstre for rækken og synker, hvis det overhovedet er muligt, hvis ikke tillade, at mindst 24 inches og 18 inches.


Det er fristende at placere en stor køleskab og indbygget i væggen ovnen ved siden af hinanden, men forsøger ikke at; hver skal have sin egen landing plads på begge sider af apparatet for sikkerheden.


Prøv at omfatte mindst 10 lineære fødder både base frysere og øvre frysere.


Udnyt doven Susans at gøre potentielt spildt hjørner fuldt funktionsdygtigt.


Brug pull-out skuffer i stedet for at nå frem-in, konventionelle frysere for største bekvemmelighed. Hvis du renoveres eksisterende frysere, har pull-out bakker installeret.


Overvej barrierefrit design og produkter. De gør livet lettere for børn, gravide kvinder, og seniorer samt personer med handicap. De vil også tilføje, at levetiden på dit køkken.
Den største faktor for, hvilken type køkken du kommer med, vil blive form af værelse selv. I næste afsnit vil vi udforske nogle køkken-forme overvejelser.