fredag den 19. november 2010

Feds hvile i MOB-union forsoeg med ansete Genovese soldat Joseph Olivieri

Af Brian Kates
Daily News personale skribent

Anklagerne afsluttede deres sag tirsdag i mened retssagen mod den Genovese kriminalitet familiens ry go-to guy i byen byggeri fagforeninger.

En parade af gangstere, skæve entreprenører og korrupte fagforeningsfolk fortalte om kokain-drevne sitdowns med chefen i byen tømrere union, udbyttet i barer og et hemmeligt møde i en kirkegård som FBI lukkede i.

Ansete Genovese soldat Joseph Olivieri, tidligere leder af Wall-Loft Association of drywall entreprenører, er den sidste af ni til ansigt dom i en Manhattan Federal Court sag, som oplevede District Council af Carpenters boss Michael Forde og syv årgange sig skyldig i en føderal afkrævning af anklageskriftet.

Olivieri, som også var en administrator af tømrere union fordel midler, er sigtet for at lyve, når han vidnede han ikke havde nogen forbindelse med Genovese capo Louis Moscatiello og James Murray, ejer af On Par kontraherende.

I den ugelange retssag, vidnede Joseph Rizzuto, tidligere chef for Operating Ingeniører Lokale 14, at Olivieri der Moscatiello ordre til fagforening messing, og FBI-agenter fortalte om at se de to i sitdowns.

John Greaney, Forde's nr. 2, sætte Olivieri og Murray i centrum for et årti-lange ordningen gør bestikkelse forretningsmodellen for bygningen i New York.

Greaney, der erkendte sig skyldig i juli, vidnede i blåt fængsel dragt. \ "Mike var en bruger af marihuana og kokain, \" Greaney siges om Forde.

Greaney sagde han og Forde tog imod bestikkelse for at lade entreprenører som Murray bruge lavtlønnede, nonunion arbejdstagere på fagforening byggeri job.

Murray vendte tilbage sidste år fra to år i Irland, hvor han gik til undvige retsforfølgelse, erklærede sig skyldig og vidnede, at han blev venner med Olivieri, der giver hans selskab 1.250 tusind dollars i udgravning kontrakter og udlån ham penge til at købe huse.

Olivieri senere indført Murray til Larry Cooley, Suffolk County's stedfortræder arbejdskraft kommissær, som vidnede, at han gjorde Murray en hemmelig partner i hans selskab, Commercial Indervæg. Cooley vidnede om, at efter efterforskerne udspurgt ham om svindel, han alarmeret Olivieri og tog Murray på en vild tur til en Long Island kirkegård for at advare ham.

Olivieri advokat, Brian Gardner, ventes at montere sit forsvar i dag.