fredag den 15. oktober 2010

Nyt Lawn!

Vi tilbragte de sidste 2-3 dage omdanne baghaven fra en ubrugelig (stort set) er fuld af ukrudt i en stor plads til Mackenzie og Owen til at spille. Vi tog ikke mange før billeder, men tidligere vores baghave var omgivet af en stor have, så vores opgave var at fjerne 80 +% af haven, og derefter igen pyt hele baghaven. Jeg vil anslå, at vi gik fra at have 750 kvadratmeter af haven til ca 140 kvadratmeter.

Vores første opgave var at genopbygge ryggen skridt, installere beskæring af den midlertidige hegn, og flyt A / C enhed til den side af solariet. Min bror og mor så hjalp mig med at fjerne nogle tilgroet krat på bagsiden af gården, rydde ud i poser (og poser!) Af ukrudt, transplantationer snesevis (og snesevis!) Af planter til det nye haveanlæg på bagsiden af værftet . Vi så dyrket hele værftet og installeret spadestik.








Jeg vil sende flere billeder, når hegnet og trin er færdig. Vi har stadig planer om at gøre mere arbejde i baghaven, herunder et dæk og / eller gårdhave, samt fjernelse eller renovering af garagen, men de ting kan ikke komme før næste sommer.