søndag den 29. august 2010

Manhattan Meadery paa Master Brewers Association Meeting

Manhattan Meaderywas på Master Brewers Association møde Brooklyn Brewery denne sidste mandag aften, og øllet flød som vin. Gennem vi teknisk vinproducenter, Garrett Oliver, BB'sbrewmaster, inviteret os sammen som \ "brødre i gæring \". Brewmasters fra hele USA og hele verden var til stede. Det var dejligt at møde så mange bryggerier og høre om interessante fermenteringer fra hele verden. Vi prøver nogle fantastiske øl fra USA, Italien, Skotland, osv. Selv noterne få fuzzy som natten gik på, er der nedenfor en gennemgang af øl serveret. Firestone Walker, Paso Robles, CA-Pale Ale og IPA. Generelt betragtes som en af de bedste blege ales i USA, og det er bestemt ikke skuffe. Amazing frisk, sprød og jordagtige smag.
Ala Chiarla Brewing Company, Italien-Vi forsøgte Kukumurla og Chococarubica øl. Meget europæiske øl. Lækker og dynamiske varianter-næsten belgiske varianter.
Hovells, Tyskland, jeg husker ikke denne øl, men det var lækkert.
Schofferhofer, Tyskland-Den mest fantastiske Hefeweizen nogensinde. Rich frugtagtig smag.
BirradelBorgo, Italien-stemte bedste håndværk bryggeri i Italien. De prydede os med deres fantastiske ensian rod og grøn te øl. De var subtile og meget forfriskende. De havde også en Estra Re Ale, som var fantastisk.
Chiostro ved Piccolo Birrificio Brewers-Denne øl havde absinthe i det. Sandelig et af de mest interessante, og lægemidler, øl jeg har haft i et stykke tid. Frygt ikke øl.
Hitochino ved Kiuchi Brewery Japan-Vi forsøgte flere af deres øl, det mest bemærkelsesværdige var Hitochino, eller deres ingefær øl. Den brewmaster forklarede, at japanske ingefær er mere subtile og nuancerede end de amerikanske ingefær. Du kan smage det i denne øl. Delicious men subtil ingefær smag.
Brooklyn Special Øl-Garrett brød ud nogle af de Woodford Reserve tønde i alderen hemmelige bryg. Det er den lokale 1 lagres i Woodford whisky tønder. Og det er fantastisk! Ikke sælges til offentligheden, jeg troede, at denne øl smagte som pinotnoir, selvom jeg kunne have været den eneste af denne udtalelse.
30-årsdagen, Sierra Nevada, CA-Nok sagt, deres øl er altid lækker, og hoppy.
Afslut 4, Flying Fish Brewing Company, New Jersey-The Exit 4 er en belgisk Trippel med frugtagtig banan smag. Nice New Jersey. Nice.
Bitter og Twisted, Historisk Dubh, Harviestoun Brewery, Skotland-B & T var en stor flavorful blond med flotte humle. Den gamle Dubh, den brewmaster forklaret, tyk ligesom deres andre Engine Oil line af øl, men ikke er fyldt i whisky tønder. Det var mørkt og mystisk. Og lækker.
Off skæv Stout og Oyster Stout, Porterhouse Brewing Company, Dublin, Irland-Det Off skæv var en decideret mild stout og en behagelig overraskelse. Den Oyster Stout er, ja, faktisk brygget med friske østers. Det var godt, selvom jeg ikke er sikker på, hvor meget skaldyr overlevede i kog. Jeg tror, jeg bør gøre en bøf øl ...

Stay tuned for Manhattan Meadery's next big thing. En honning øl, kaldet Braggot, som vil blive løst af en Brooklyn Brewery og Manhattan Meadery joint venture. Stay tuned og få ophidset.