fredag den 29. januar 2010

Hvad jeg saa til i 2009, Part Two

Af Marc Korman.

I første del, tog jeg et kig på de tre første spørgsmål, "Hvad skal holde øje med i 2009." I anden del, vil jeg drøfte spørgsmål 4 og 5.

4. Hvordan Testy Er De bestyrelsen for Offentlige Arbejder Møder?

Spørgsmålet var i virkeligheden om, hvorvidt Comptroller Peter Franchot ville være udfordrende guvernør O'Malley og / eller om Jim Smith, County Executive of Baltimore County, ville være udfordrende Franchot. Vi ved nu, at Franchot kører til genvalg og Smith er en sandsynlig kandidat til statens senat sædet øjeblikket ejes af Kongressen kandidat Andy Harris.

Min egen teori er, at en del af årsagen guvernør O'Malley stak forskelle med Comptroller afsat, fordi han har brug for bestyrelsen for Offentlige Arbejder stille omkring $ 1,1 milliard i nedskæringer i tre runder i løbet af regnskabsåret, og den vil sandsynligvis brug for flere nedskæringer gå fremad. Nogle af disse nedskæringer har været kontroversielle, og har endda raisedlegal spørgsmål om, hvorvidt BPW kan skære 25% af specifikke programmer eller 25% af en hel agentur. Jeg tror, guvernør O'Malley klogeligt indset det var vigtigt for ham at have et stabilt forhold med de øvrige BPW medlemmer i disse turbulente budgetmæssige gange, hvilket er grunden til at han holdt sin forbundsfælle Jim Smith ud af løbet. Som for Franchot, vil han indså, at en udfordring mod en siddende medlem af hans eget parti var en kamp op ad bakke.

5. Er der nogen fremskridt på transport?

Resultaterne er blandede. Amtsrådet godkendte enstemmigt den lilla linje-tilstand og tilpasning. I en serie af stemmerne, enstemmigt godkendte Rådet to nye reversible vognbaner for I-270, der er godkendt letbane til korridor Byer Transitway ved 6-3, og valgt en tilpasning af en afstemning på 8-1. Et ambitiøst forslag fra rådmand Marc Elrich at skabe en countywide Bus Rapid Transit-systemet også gået videre med godkendelse af en $ 500.000 forundersøgelse.

Desværre har staten nødt til at nedbringe transport midler til at afhjælpe det store budgetunderskud. Staten har også forelagt både den lilla linje og Baltimore's Red Line til Federal Transit Administration, med Korridor Byer Transitway en eventuel tredje projekt. Winning føderal støtte til to projekter, endsige, tre, er en kamp op ad bakke.

Men nyhederne er bedre fra Washington. På føderalt niveau, har 525 millioner dollars er forpligtet til transport-projekter fra de føderale stimulus. En nylig bevillingslov vedtaget af Kongressen omfattede $ 4.4 mio udåndingsluften vejkryds forbedringer i Bethesda. Det samme lovforslag omfattede 150 millioner dollars til Washington Metropolitan Area Transit Authority, med de midler prioriteres til sikkerhed projekter.

What did I miss?

Ikke overraskende, mine fem spørgsmål har undladt at tage højde for meget af det er kommet frem i 2009 politisk. Jeg ville aldrig have forudset en alvorlig udfordring for Congresswoman Donna Edwards udviklingslandene. Forud for Nancy Navarro's valg, tror jeg ikke nogen forudsiges Nancy Floreen's højde til Rådets formand. Jeg var langsom til at anerkende de mange State Senate udfordringer, der i distrikter, 17, 19 og 39. District 14 udfordring, som jeg heller ikke forvente, løb ud i sandet tidligt. Om politiske spørgsmål, var det ingen overraskelse, at budgettet har været det dominerende emne, og sandsynligvis vil blive igen i 2010.

Som altid, tak for at læse mine indlæg og de andre MPW bidragydere hele året.

onsdag den 27. januar 2010

Muslingeskaller og andre Jeweled ting i Broderi

En rigtig sød dame, der bruges til at købe hos mig, da jeg var engroshandel, ringede til mig omkring to uger siden og spurgte, om fem af en muslingeskal jeg havde gjort for hende før - jeg fortalte hende, jeg havde indstillet det, hvilket betyder, at jeg havde smidt i papirkurven den mønster.

Det virkede ikke, da hun tilbød at sende mig et billede - så jeg aftalte, som faktisk er jeg stadig havde det billede, jeg selv, og derefter fundet den fil med mange mange mønstre til disse skaller og fisk og andre havdyr critters, osv. Jeg har i løbet at binge fra omkring 8 år siden.
Anyway, søgte jeg gennem filen og finde ud af ting jeg havde glemt, at jeg kan beslutte at genoplive snart. Jeg havde startet med antikke fisk smykker, og derefter udviklet sig til en af mine avocations - de muslingeskaller. Havbiologi har stor fascination for mig.
Jeg tog frihedsrettighederne her, selv i, at jeg malede dem med lyse pastelfarver i \ "caribiske farver, \", og i de fleste tilfælde, tilføjede \ "juveler. \" Den kammusling Shell har et fint drys af perler, som jeg hæftet på model, jeg arbejdede med renæssance glitre. (Maleri dette Shell er emnet også af en stilling jeg netop færdig på min anden blog - Freebies, osv., der beskæftiger sig med malerpensler.)
Den lyserøde og gule kammusling skallen er faktisk den nøjagtige farve af den i \ "det virkelige liv. \" Jeg har en dejlig stor bog blandt mine andre bøger på skaller, og det glædede mig til at finde denne ene. Jeg selvfølgelig også gjorde det i aqua, og tilføjede perler.
Det grønne træ sneglen er faktisk meget meget grønt, så jeg slags ad-libbed med farve og gjort det mere ligner en Sea Shell, som jeg virkelig godt lide formen - og tilføjet et par perler. Når der er muslingeskaller, kan der også være papegøjer - denne ene var tilpasset fra et smykke! Det var sjovt at sy, men jeg vil ikke male det kommercielt - for svært at tegne! Oh well. Tilbage nu at male mexicanske fliser og Talavera kors. Skallerne var en forfriskende pause fra \ "arbejde. \"

onsdag den 13. januar 2010

Twofer Indledning

Hvis du ikke har haft lejlighed til at tjekke en loyal opposition eller lære om Pete Buttigieg, kandidat til staten kasserer, kan du gøre både her.

søndag den 10. januar 2010

Fab Faux fra Faux Museum


For et par uger siden modtog jeg en dejlig stor pakke på mit posthus og inde var en samling af \ "faux \" kunst rammer af Faux Museum. Disse klassisk inspirerede stel er fremstillet af robuste mat bord og ankommer flad. Du skal blot folde op i siderne og lægger med sort tape strimler af, og voila - en let og elegant ramme! De har hængende hardware på ryggen og også komme med en lille mat bord staffeli at holde dem op.



Min favorit er uden tvivl den Rustica Frame baseret på nordeuropæisk stil af den flamske og hollandske renæssance trandition. Det faux arbejde er ganske udmærket, og det virkelig at ligne en rund træ
frame, versus bare et fladt bræt.


Ja, som du kan se, flad som en pandekage!



Her er et nærbillede detalje i den florentinske rammen.


I øjeblikket er disse pop-up billeder findes på The J. Paul Getty Museum og på deres hjemmeside. Priserne er ganske rimeligt - mellem $ 9 for en 2-1/2 \ "x3 \" frame og $ 50 for en 16 \ "x20 \" frame. En smuk smart lille giftie, vil jeg sige.



Abonner på:: Surroundings::




tirsdag den 5. januar 2010

SoundSourZe.com - el guitar

Du skulle lægge en søgning ud på www.soundsourze.com, når det er sådan at du skal investere i en elektrisk guitar.

Soundsourze.com kan hjælpe dig, ligegyldigt om du søger efter guitar tilbehør, bas, klaverer, undervisningsbøger, højtaler, trommeudstyr eller indspilningstilbehør. Leveringen kommer selvfølgelig sikkert frem.

De gør en masse ud af at sikre produkterne behørigt. Gennem Soundsourze.com modtager du hver gang en god service, en lav pris, samt lækker kvalitet.

Soundsourze har instrumentet til dig, hvad enten du er ganske nybegynder eller meget habil.

Ved at handle gennem http://soundsourze.com er du altid garanteret kvik handel og fjorten dages fuld returneringsret på din el guitar.

Det tager kun ganske kort tid.

mandag den 4. januar 2010

St. Gertrude Kirke

St. Gertrude (9613 Schiller Boulevard, Franklin Park, vestsiden) er ikke alle, der slående udefra. Det er fed Massing og en underlig hipped A-ramme struktur, der gør den til at ligne en kæmpe telt, men alt på ydersiden hovedsageligt eksisterer for at servicere rum indeni.



Og hvilke områder de er!





Med sin åbenlyst Fifties design og indretning, har St. Gertrude blevet en af mine foretrukne lokale kirker.

Det er ikke bare dekorativ flash, enten. Arkitekterne trække en temmelig smart lille trick med den side gangene. Selv om væggene er en fast masse ned fra loftet, de pludselig holder op med omkring ti meter fra gulvet, så der kun er smalle koniske søjler til at holde op tårnhøje højde over. Åbningerne giver den plads til at udvide udad, hvor en solid mur af farvet glas skaber et smukt rum.



Fordi så meget visuelle og faktiske vægt er knusende ned på de kolonner, du slags forvente noget lignende til at ske med den side gangene. Jeg stirrede på det farvede glas sidevæg i meget lang tid, at forsøge at finde ud af, hvad der holdt op på taget. Viser sig de tykkere vinduet Mullions er strukturelle - der er ikke noget ud over det loft, og ingen andre kolonner overalt.

Som om det ikke var nok, balkonen flyder frit på tværs af det fristed, en bro understøttes kun på sit formål, som det ses i lunden henblik på toppen.



Den skønne farvede glas er designet af Peter Recker for Conrad Schmit Studio. En kavalkade af Dommedag billeder kaskader ned bagvæg af reservatet (og du kan fortælle Recker kæmper imod, at nettet af vinduet Mullions - se hvordan Jesus hoved er placeret lige uden for centrum), men det er dæksider, at jeg elsker bedst , hvor lyset filtreres gennem et blændende samling af abstrakte farve mønstre.



Recker også gjorde Stationer af korset.





Den buede væg bag Krucifikset er forsynet med en forbavsende lighed med omdrejningspunkt i kapellet i St. Joseph Hospital, og ganske rigtigt, det er af samme arkitektfirma, Belli & Belli, som var ansvarlige for en masse af de mest awesomely skøre modernistiske bygninger i Chicago og dens forstæder.

Masser af rum ud over helligdommen tilbyde interesse. De udstående vinger indeholder foyer plads og trapperum til altan. Trappen er flydende masser af terrazzo, med stiliserede gelændere, stigende siden af en væg nistret med et gitter af små vinduesåbninger. Kunstfærdigt arbejdede Jernporten stå i nærheden også.



Østfløjen indeholder de eneste virkelige aberration i bygningen, et badeværelse har været temmelig tungt og klodset shoehorned i slutningen af vingen, komplet med en falsk loft, som man kan se ned på fra trappen. På balancen, er det en lille klage, selv om.

Jeg elsker en masse af kirkens bygninger, men dette er en af de få, der holder mig i gang igen bare for at optage sin rum og lægges i blød i sine arkitektoniske herlighed.