søndag den 5. oktober 2008

bpr.dk leverer håndværkere

bpr.dk er en internet hjemmeside hvis eneste funktion er at kontaktformidle imellem forbruger og håndværker. bpr.dk simplificerer poceduren, som de søgende er nødt til at gennemføre ved at få indhentet tilbud fra eksperter.

Forespørg bare på dit arbejde én gang på hjemmesiden.
Tre uafhængige fagmænd vil opsøge dig for at give et tilbud. Den service som her tilbydes fra bpr.dk er uden omkostninger og uden købetvang. Det er efterhånden enormt populært og udbredt at få fat i tilbud over nettet.

Førhen har det været reglen, at man selv kontakter specialisten hver gang man har et problem, som kræver professionel ekspertice. Hvis denne fremskridende tendens skrider fremad bare tilnærmelsesvis ligeså hastigt, som vi har set det indtil idag, vil denne tradition ganske snart være sluttet. For fremover er det sådan, at det er virksomhederne der tager telefonen og ringer dig op. Tit er det en tidskrævende og anstrengende opgave at skabe kontakt til forskellige firmaer med det ene formål, at få fat i diverse forskellige og uafhængige forskellige bud til sammenligning. Blot det at lokalisere en fagmand der har tiden til at udføre dit spørgsmål kan for de fleste ofte være et større arbejde
bpr.dk kan være en god assistance til at skabe netværk mellem håndværkere af alle typer og de kunder, som står og skal benytte deres faglige eksperthjælp. Det foregår sådan, at man skal beskrive hvilken opgave man skal have løst en enkelt gang på bpr.dk, og så er ens egen opgave slut.
Indenfor få arbejdsdage vil du blive taget kontakt til, af tre forskellige samarbejdspartnere, som ønsker at tilse opgaven og give et tilbud. Derefter vælger du blot budet, kan kan opfylde dine betingelser på den bedste facon. Det skal dog bemærkes at det er fri for forpligtelser at hente forskellige bud på bpr.dk, så føl dig ikke tvunget til underskrivelse af en mulig handel.

Det er i øvrigt uden nogle former for omkostninger at spørge på et tilbud hos bpr.dk, dersom håndværkeren skal yde et lille gebyr som skal bidrage til at være tilknyttet systemet.

Mange ville måske bekymre sig om virksomheden tillægger beløbet fra abonnementet i slutprisen, men sådan går det ikke til.

Alle de tilknyttede eksperter har forstået at bygherre modtager mange sideløbende alternative tilbud.
Af samme årsag fremlægger de den bedste pris de er i stand til, fordi de afgjort ønsker at det er dem der vælges. Fakta er, at systemet hjælper med til at sikre at arbejdet udføres både lettere og til en lavere pris for forbrugere. Ekspertens fortjeneste ved at benytte denne metode kan tydeligt ses på de mange flere bestillinger han bliver kontaktet om, sammenlignet med den forældede måde, hvor forbrugere typisk lokaliserede eksperterne i lokal håndbogen. Denne, som han i øvrigt på lige vis skulle betale et beløb for at holde sig beskrevet i. For firmaet udgør denne metode en helt målrettet reklame, sammenlignet med at investere reklamepenge i lokal håndbogen, de gule sider mm. På bpr.dk kan det lade sig gøre at få fat i aftaleforslag fra malermestre, tømrermestre, murermestre, smedesvende, anlægsgartnere, jordvarmevirksomheder, kloakmestre, arkitekter, og alle andre almindeligt benyttede håndværksmæssige brancher, men derudover også revisorer, jurister med mere. Et stadigt stigende antal nye arbejdsgrene bliver implementeret løbende, så man kan jo bare forsøge sig. Det er jo, som tidligere nævnt, fri for omkostninger og uforpligtende.