tirsdag den 14. december 2010

Store ideer i stramme badevaerelser


Ligesom vores kontor sengebåse, biler og økonomi, er vores badeværelser svindende. Men hvordan kan du lave et lille værelse arbejde alt det lidt hårdere? Prøv disse tips.

* Strømlinet forfængelighed og bassiner med separate reoler, og kabinet med plads til kosmetik og toiletartikler, er afgørende optagelser til små badeværelser.

* Mindre er mere og subtil opbevaring giver de bedste løsninger for at muliggøre dette. Glas og flydende tømmer hylder på almindeligt vægge klæde sig i rummet og tilføje instant opbevaringsplads til håndklæder.

* Embrace tendensen til mindre eller væghængte forfængelighed. Væghængte produkter såsom toiletter og Forfængeligheder vinder i popularitet, fordi de fylder meget mindre plads end større enheder og skabe en moderne udseende badeværelse.


* Når det kommer til fliser, jo større jo bedre - større fliser få et rum synes større, end den faktisk er. Vægfliser lagt lodret og udvide til loftet kan yde et lille badeværelse føler større ved at trække øjet opad. Hvis du ønsker at skabe en følelse af en bredere plads, kan fliserne placeres vandret.


* Spejle også skabe dybde og distribuere lys i hele rummet. Farveskema kan også skabe en illusion af rum, især med en farvepalet af hvide, cremer eller pasteller.

* Holde tingene enkle og undgå store mønstre, da disse vil gøre rummet fremstår mere rodet.

* Hjørner og huller mellem bruser fordybninger og bassiner kan ofte være Dead Space. Der er produkter, som maksimerer disse områder, og få mest ud af hver eneste centimeter af rummet.

* Badeværelser er også blevet multi-purpose, der omfatter rum såsom vaskerier, så klog opbevaring forhindrer kramper.


Billeder: LJT badeværelser