lørdag den 31. oktober 2009

Doing liv sammen!!


(dette netop ankommet sekunder siden ... Susanne er kærligt på min dreng!)

Sikke en overraskelse var det at åbne min e-mail og få disse fantastiske billeder af mine Daisy fra sidste år på Amani og så til min store overraskelse, der sad lige ved siden af Daisy, men sød sød Josie ... Herre, kunne disse to blive livslange venner her i TN ... Du fortsætte med at føre os! Please helbrede søde Josie og vis os dit ansigt ... Jeg fortælle dig, da jeg så det billede jeg havde en vision om Josie og Daisy spille i min baghave, plaske i poolen, eller på Susannes trække vogne og leger dress-up sammen ... De kunne altid være i hinandens liv ... Jeg mener billede af Mayernick Familie og Oatsvall Familie stående i kirke side om side med de piger, bare toddling rundt om vores ben, som vi lovsynge Faderen ... De kan dele tøj og både kæmpe w / deres store søstre og brødre ... Hvad vil det være ligesom de første par måneder, når de er hjemme, og vi går til at besøge, og de træder ind ad døren og se hinanden .... AMAZING ... Herren til at give os disse gaver her på jorden er en virkelig fremragende ... THANK YOU!

onsdag den 28. oktober 2009

SotD 8-25

sang:

\ "Mester, Lærer \" ved Slick Rick From The Adeventures af Slick Rick

Download 11 Lærer, Lærer

meme (ferie):

onsdag den 14. oktober 2009

Den hellige gral om at omdanne

(billeder via kenchikukagu) Dette er langt den hellige gral pladsbesparende godhed. Den Kenchikukagu er et sæt af mobile møbler, der omfatter et velfungerende køkken. Tag et pip på videoklippet nedenfor og se de stykker i aktion. Sættet indeholder også en mobil gæsteværelse og et sted at arbejde med belysning. Disse er ikke begrebet design, og er tilgængelige på Amazon Japan for JPY 800.000 (omkring $ 7.346).


http://weburbanist.com/2009/07/29/15_furniture_transform_space_apt_home/

lørdag den 10. oktober 2009

Dette Agurk Looks Like a Duck

Denne agurk sad fast i det net af de otte meter høj skærm omkring de rejste vegetabilske sengen og mine børn syntes, det var blog-værdig.

søndag den 4. oktober 2009

Undgaa hedeslag og Just Bring Udendoers Efter

August er den tid på året, at du ved, du skal være uden at nyde sommeren, men det er ofte bare for varmt til at gøre det. Hvordan kan du spørge, kan du nyde den ud af døren uden at risikere hedeslag, når temperaturen udenfor er kogning? Bring udendørs i! Du kan nemt løse denne opgave ved at kontrollere nogle af disse store butikker nedenfor:





Dette er den Sunshine Poppy Have fra Love Art Works. Ikke blot vil dette vase gøre din dag, men udbyttet vil bidrage til at gøre en andens også. Provenuet fra salget af Sunshine Poppy Have er også at gå til en stor årsag-The American Cancer Society.




Denne sten ware kobber og turkis vase fra Marielle Macville Keramik. Det er et smukt eksempel på hendes artefakter indsamling og er fuldt funktionel som en vase.






Sikke en fantastisk måde at vise alle dine udendørs fund! Den Spande .... Whats på din vindueskarm ...
fra ArzuMusa er lavet helt fra polymer ler.




Mosset terrarium nr. 139 fra Lavet af Mavis er fremstillet af langsomt voksende mos og andre små planter. Du behøver ikke have en grøn tommelfinger for denne mini haven, da det kræver lidt pleje og smuk mange tager sig af sig selv.