lørdag den 29. august 2009

Tips til udsmykning Your Outdoor Space


Det kan synes som vindue bokse og hængende kurve er en smule gammeldags, men de virkelig gør comeback som havearbejde og selvforsyning er populære. Med de økonomiske problemer, som alle lider under, bliver det endnu mere fashionable at dyrke dine egne frugter og grøntsager. Det kan være en fantastisk måde at spare nogle penge, især hvis dine favoritter er lette at dyrke og dyre at købe. Hvis du arbejder længe timer kan du ikke føler, at du har mange dagtimerne for at kunne tendens en have, men du kan altid få nogle gooseneck belysning lys visse områder af haven, der kan hjælpe dig til vand og ukrudt, selv når det bliver mørk.

Hvis du ikke har en have så er der løsninger også. Nogle mennesker dyrke krydderurter og tomater indendørs på deres vindue tærskler, men det er bedre for planter og rarest for dig, hvis du dyrker dem udenfor. En måde at gøre dette, hvis du ikke har en have, er at opstille nogle hængende kurve og fylde dem med, hvad du ønsker. Brug tomater eller jordbær i en hængende kurv kan se smukke, være praktiske, producere noget rart at spise og holde dem højt ud af vejen for slugs og snegle. Window bokse kan ikke anvendes til høje planter, men de vil være godt for jordbær eller krydderurter og selvfølgelig blomster. Det er dejlig blanding af frugt, grøntsager og blomster sammen til at give reel interesse samt praktiske til din blomsterkasse eller hængende kurv og du kan endda kombinere planter, der komplimenterer hinanden og forhindre visse skadedyr.

Dyrkning din egen mad kan være meget tilfredsstillende, og det kan også smage meget bedre, end hvad du kan købe i butikkerne. Selv hvis du befrugte det en smule, er det sandsynligt, at have færre kemikalier på det end shop købt produkterne. Det er en stor ting at gøre, som en familie og en dejlig uddannelsesmuligheder for børnene. Hvor de kan lære om planter, og hvordan de vokser, samt få nogle havearbejde færdigheder. Det kan også gøre din have ser langt mere attraktiv, hvis du har masser af dejlige frugter og grøntsager, der vokser i det, tilføjer farve og interesse for det sted. Så hvorfor ikke overveje voksende dine egne frugter og grøntsager og finde en god måde at komme uden om de økonomiske problemer.


tirsdag den 25. august 2009

Merchant Funding snarere foer end senere

Hurtigt, hurtigt, hurtigt! Jeg vil have det nu, jeg har brug for det nu, det skal være i mine hænder ALLEREDE! Succes i erhvervslivet ofte afhængig af en hurtig reaktion, på at blive i stand til at levere ikke blot hvad kundens krav, men når han ønsker det. Amerikanske samfund som helhed synes ikke at værdsætte forsinket tilfredsstillelse. Eller du kan drive en virksomhed, der har brug for at reagere på sæsonbestemt op-og nedture. Hvem kan sælge Halloween poster for fuld pris komme november? Eller gøre så god en fortjeneste på blomster og chokolade ugen af ...

mandag den 17. august 2009

Big-Time Renter i WMATA Management Story

Lige nu 54% af vores trafik består af direkte indgange til vores historie om WMATA ledelsens revnedannelse under pres. De fleste af de besøgende kommer fra Kongen af alle Washington DC blogs, DCist.

lørdag den 8. august 2009

Wedding anslag: Uge 2

7 / 27: vandrede 4.7 miles
7 / 28: vandrede 9.2 miles
7 / 29: ingen workout
7 / 30: vandrede 4.7 miles
7 / 31: ingen workout, J --- lép resultater
8 / 01: hiked 3,8 miles (Brush Canyon), gik 7,3 miles
8 / 02: ingen workout, indbyggede møbler og rengjort hus (se rene rum nedenfor / her)