søndag den 22. februar 2009

You've Got Mail 1

Desværre i runup at komme til New York på fredag, det ser ud til 24 timer er ikke nok, og udstationering lider lidt ...

Derfor I'm lamely drejning til den mail, som jeg modtager på kontoret og drejning, at i det tema, du jour. A rubrik kom i dag, at der faktisk gjorde mig gøre en dobbelt take. jeg mener jeg bruges til at spille med papkasser for fattige til Barbie ..., så for mig at gisper på en boks må betyde det er ret spesh. Når jeg sagde før i tiden, at ASOS er blevet upping deres spil på forskellige måder, jeg havde ikke forventet en smagfuld og diskret shoe box bolig deres ASOS præmie sko vifte med en magnetisk og farvebånd lukning til arrive. Eller for at komme med klud støv bags. Eller bedst af alt en Polaroid af sko sidder fast i slutningen af box. Yeah yeah, Polaroids om sko kasser, intet original. Still jeg ikke ville gøre indsigelse mod dette shoeboxing system, hvis det ikke var for faktum, at jeg ville ende beskydning mere for filmen end de faktiske shoes. En pæn gestus alt i alle.

Kun fangsten Desværre denne lokkende og fremragende emballage er blevet oprettet for et par at vælge peeps, der fik et gratis par shoes. De ikke så diskret kat ud af den sorte sko bag. Ikke sikker på, hvorfor og hvordan de gjorde deres vej til mig, men jeg gjorde opfordre ASOS peeps at gøre denne tilgængelig for alle customers. Hvis gange bliver hårdt, det er disse overraskende lille hånd, der gør High Street køb memorable. Sko mental postit note, hvis du will. Endnu vigtigere er det, hvis de er tilføje Ordet "Premium" som en etiket, som afspejles i prisen, så den dejlige emballage bør ikke huden ud for deres back.

Og sko et retfærdigt gik efter noget sort og nyttigt for mig at gussy op på andre måder, og jeg sender boyf off at gå gal i haberdashery butik jeg har tyet til bruger og misbruger ham som en bydreng ....... i dag, de tilfældigvis er parret med mine neon gule Marios trackies og nogle neon kniplinger.

Promise vil jeg komme i gang neon hest snart ...

fredag den 6. februar 2009

Kloning pas kortet RFID'er

Pas RFID'er klonede engros ved $ 250 eBay auktion amok. " Bruger billige hyldevarer komponenter, en informationssikkerhed ekspert har indbygget en mobil platform, der kan klone et stort antal af den unikke elektroniske identifikatorer anvendes i USA persondatakort, og næste generation drivere licenser. De $ 250 proof-of-concept-enhed - der forsker Chris Paget bygget i sin fritid - driver ud af sit køretøj og indeholder alt det nødvendige for at sniffe og derefter klone RFID eller Radio Frequency Identification, tags. Under en nylig 20-minutters kørsel i downtown San Francisco, det held kopieret RFID tags af to persondatakort uden ejernes viden. " [ Via ]

onsdag den 4. februar 2009

Teenage b?r opkaldt efter KM Gruppen udfordringer forbud

Den Kent Messenger Gruppen har vundet retten til at n?e to teenagere, der sparkede en 13-?g i hovedet efter han var blevet sl? bevidstl?